Omwille van uitzonderlijke drukte door het Coronavirus, lopen leveringen mogelijk enige vertraging op. Let op: u kan MAXIMUM 2 stuks per referentie aankopen. Alvast bedankt voor uw begrip.

Merken

Toon meer...

Alle nachtcrèmes

Nachtcrème

Terwijl een dagcrème helpt bij het beschermen van de huid doorheen de dag, zal een nachtcrème een meer herstellende werking hebben wanneer u slaapt. De celvernieuwing van de huid gebeurt vooral 's nachts, daarom is het belangrijk dat u voor u gaat slapen een voedende crème aanbrengt om huidveroudering te voorkomen. Nachtcrèmes zijn meestal rijker van textuur dan dagcrèmes, omdat de opname door de huid trager en diepgaander gebeurt. De huid neemt 's nachts dus meer tijd om te herstellen.

Voordat u een nachtcrème aanbrengt, is het belangrijk om uw huid goed te reinigen zodat de crème optimaal kan worden opgenomen. U kiest best voor een nachtcrème die bij uw huidtype past. In het gamma van Optiphar kunt u nachtcrèmes terugvinden voor verschillende huidtypes zoals een droge, vette, gemengde of gevoelige huid. 

Bij Optiphar kunt u nachtcrèmes van verschillende bekende merken zoals BiothermClarins, Clinique en Filorga kopen. Ook als u een gevoelige of probleemhuid hebt, kunt u terecht in onze online apotheek. Merken zoals VichyEucerinAvèneLierac en Uriage hebben nachtcrèmes ontwikkeld die speciaal zijn afgestemd op uw huidtype.

Optiphar, uw online apotheek

Voor advies of hulp, contacteer ons

Gratis levering
vanaf 40€
Discrete omgang
met uw bestelling
14 dagen
retourneren
Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
Betaalmogelijkheden
Snelle levering door