Omwille van uitzonderlijke drukte door het Coronavirus, lopen leveringen mogelijk enige vertraging op. Alvast bedankt voor uw begrip.

Merken

Hielspoor

Hielspoor

Heeft u pijn onder de hiel? Dan is de kans groot dat u hielspoor heeft. Dit is een verkalking van de peesplaat aan het hielbeen, die een ontsteking onder de hiel kan veroorzaken. Vaak voorkomende symptomen hiervan zijn pijn onder de hiel wanneer men lang staat rechtstaat of loopt.

Wist je dat maar liefst 10% van de mensen hier al eens last van heeft gehad? Gelukkig is hielspoor gemakkelijk te behandelen. U kunt hier in enkele weken of maanden vaak al van verlost zijn.

Het is eerst en vooral belangrijk voldoende rust te nemen, goede schoenen te dragen met een zacht zooltje en voorzichtige oefeningen te doen.

Bij Optiphar vindt u verschillende producten om de klachten bij hielspoor te verminderen of helemaal te verhelpen. Zo zijn er verschillende hielspoorkussens en gelsupport kussentjes voor de hielen verkrijgbaar. Gelsupport kussentjes zijn hieltjes die schokken en trillingen absorberen en zorgen voor een betere gewichtsverdeling over de gehele oppervlakte van de voet. U vindt in onze online webshop ook hielbeschermers voorzien van een silicone gelkussen in een ademende stretchband. 

Optiphar, uw online apotheek

Voor advies of hulp, contacteer ons

Gratis levering
vanaf €49 (BE)
Discrete omgang
met uw bestelling
14 dagen
retourneren
Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
Betaalmogelijkheden
Snelle levering door