Omwille van uitzonderlijke drukte door het Coronavirus, lopen leveringen mogelijk enige vertraging op. Alvast bedankt voor uw begrip.

Merken

Voedingssupplementen tegen neusverkoudheid

37 producten gevonden
A. Vogel Cinuforce
Primrose Primarini
Primrose Primarini
-20% Vogel Cinuforce Neusspray Forte + Menthol
€ 8,45
Promo geldig t.e.m. 31/07/2020
Purasana Puragem Sinus
Levertermijn 3 à 5 werkdagen.
-25% Trenker Primo Defensis
€ 69,50
Promo geldig t.e.m. 31/07/2020
-25% Trenker Primo Defensis
€ 26,50
Promo geldig t.e.m. 31/07/2020
-20% Arkopharma Flash'Rub
€ 8,30
Promo geldig t.e.m. 31/07/2020
Sideri Sidorel 300 mg
16 32 64

Voedingssupplementen tegen neusverkoudheid

Een verstopte neus is erg vervelend, vooral 's nachts. U kunt niet goed ademhalen, waardoor u minder goed slaapt en vermoeidheid snel de kop opsteekt. Ook een loopneus is een symptoom van een verkoudheid dat erg veel voorkomt. 

Bij een neusverkoudheid is het slijmvlies in de neus en bijholtes ontstoken. Deze ontsteking wordt veroorzaakt door een virus. Ons lichaam probeert dit virus te bestrijden door de bloedvaten te verwijden. Hierdoor verhoogt de bloedtoevoer, wat dan weer zorgt voor een verhoogde druk op de haarvaten van het slijmvlies. Dit zorgt ervoor dat er water in de bloedvaten dringt dat vervolgens als snot uit de neus loopt. In een later stadium van de verkoudheid, wordt dit dikker en is er sprake van neusverstopping.

Bij Optiphar vindt u tal van voedingssupplementen, zoals sprays, tabletten of oplossingen, die u kunnen helpen om u vrijer te ademhalen bij een verkoudheid. Deze supplementen zijn geformuleerd op basis van natuurlijke ingrediënten zoals menthol en eucalyptus. In het gamma vindt u bekende merken terug zoals A. VogelDr. Ernst en Primrose. Naast voedingssupplementen, vindt u bij Optiphar ook een ruim aanbod aan geneesmiddelen die een neusverkoudheid helpen te verlichten.

  Optiphar, uw online apotheek

  Voor advies of hulp, contacteer ons

  Gratis levering
  vanaf 40€ (BE)
  Discrete omgang
  met uw bestelling
  14 dagen
  retourneren
  Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
  Betaalmogelijkheden
  Snelle levering door