Optiphar Vakantiepakketten voor Kinderen & Volwassen

Nu de maatregelen rond het coronavirus versoepelen, komt het normale leven weer op gang. De Belgische grenzen gaan open en zowel auto- als vliegvakanties gaan door naar verschillende landen binnen de Schengenzone. Goed nieuws dus! ✈️
Misschien heb je zelf al wel een reis gepland of gaat je kind op kamp. Maar zolang het coronavirus aanwezig blijft, is het belangrijk om jezelf, je kinderen, en anderen te beschermen. Daarom dient iedereen de veiligheidsmaatregelen te respecteren zodat het aantal coronabesmettingen blijft dalen. Zo kunnen we er samen een leuke zomer van maken!  

▶ Bij Optiphar hebben we daarom een vakantiepakket voor volwassenen en een vakantiepakket voor kinderen samengesteld. 

  Hygiënische maatregelen

  Vergeet niet om steeds je handen goed te ontsmetten! Dit doe je best met water en zeep. Als je aan het reizen bent is het echter gemakkelijker om tussendoor je handen te ontsmetten met een alcoholgel in reisformaat. Ook ontsmettende doekjes zijn een must-have tijdens het reizen. Zo kun je zowel oppervlaktes als je handen ontsmetten.

  Een mondmasker als je gaat vliegen

  Het wordt aangeraden om op drukke plaatsen steeds een mondmasker te dragen. Ga je op reis met het vliegtuig? Hou er dan rekening mee dat het dragen van een mondmasker verplicht is op het vliegveld en aan boord. Hierbij is een zelfgemaakt mondmasker niet toegestaan. Je dient het mondmasker te dragen vanaf het instappen, gedurende de vlucht en tijdens het uitstappen. Mondmaskers moeten regelmatig (liefst om de 8 uur) verwisseld worden, zorg dus dat je er voldoende meeneemt voor zowel de heen- als terugreis!

  Vakantiepakketten voor volwassenen  🌞

  Bij het inpakken van je koffer moet je dit jaar met meer zaken rekening houden dan normaal. Waarschijnlijk ga je te werk met een checklist om niets over het hoofd te zien. Vergeet hier dan zeker je mondmaskers, ontsmettende handgels en ontsmettingsdoekjes niet aan toe te voegen! Om het voor jou iets gemakkelijker te maken, hebben we een vakantiepakket samengesteld voor volwassenen die op reis gaan.

  • Vakantiepakket voor volwassenen bevat een handgel, ontsmettende doekjes, 2 herbruikbare mondmaskers en een gratis reistasje. 


  Vakantiepakket voor Kinderen op kamp  🌞

  Kampen zijn onvergetelijke momenten voor kinderen. Hier maken ze samen met hun vriendjes herinneringen voor de rest van hun leven. Natuurlijk wil je als ouder je oogappel met een gerust hart op kamp sturen. Daarom heeft Optiphar een vakantiepakket samengesteld speciaal voor kinderen op kamp tijdens corona. In dit pakket vind je alles wat je kind nodig heeft om zich te beschermen, niet alleen tegen het virus, maar ook tegen de zon en vervelende insecten. 

  Het kinderpakket bestaat uit 5 must-havesontsmettende doekjes, herbruikbare mondmaskers, een anti-muggenroller, en een zonnecrème SPF 50, speciaal voor kinderen.
  Deze producten zitten verpakt in een handig en doorschijnend tasje! 


  Vergeet je handen zeker niet te ontsmetten:

  Optiphar, uw online apotheek

  Voor advies of hulp, contacteer ons

  Gratis thuislevering
  vanaf €49 (BE & NL)
  Discrete omgang
  met uw bestelling
  Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
  Betaalmogelijkheden
  Snelle levering door