Terug |

Pharmanutrics Magnesium Plus 30 tabletten

Pharmanutrics | Quantity: 30 tabletten | Product code: 3798527
Pharmanutrics Magnesium Plus
14,04

Order by 3pm today, delivered tomorrow (BE and NL)

 • Free delivery from €40 (BE & NL)
 • Discrete packaging
 • High discounts

Description

Pharmanutrics Magnesium Plus is een samenstelling met de mineralen magnesium pidolaat, magnesium glycerofosfaat en magnesium bisglycinaat, zink picolinaat, L-taurine en alle vitamines B (B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9 en B12). Dit voedingssupplement kan worden gebruikt in geval van vermoeidheid en energieproblemen, spierproblematiek, huidproblemen, uitstralende pijnen, reuk- en smaakverlies, stress, prikkelbaarheid, slapeloosheid en depressie.

Usage

Neem 1 tot 3 tabletten Pharmanutrics Magnesium Plus per dag.

Dietary supplements should not be used as a substitute for a varied, balanced diet and healthy lifestyle. Do not exceed the recommended daily dose. Store in a cool, dry place. Keep out of reach of children. Read the instructions on the patient information leaflet carefully and ask your doctor or pharmacist for advice if any side effects occur.

Ingredients

Magnesium pidolaat 396 mg, magnesium bisglycinaat 340 mg en magnesium glycerofosfaat 310 mg, L taurine 51 mg, zinkpicolinaat 38mg , B1 2,1 mg, B2 2,4 mg, B3 19,2mg, B5 7,5mg , B6 3,1 mg, B8 6,4 mg, B9 17,4 mg en B12 0,001 mg.

All information is not binding. The list of ingredients may be subject to change. We advise you to always check the ingredient list shown on the product purchased.

Specifications

 • Magnesium is een mineraal dat essentieel is voor elk biochemisch proces in het lichaam. Magnesium is essentieel om voedsel om te zetten en speelt ook een rol bij het vrijkomen van het hormoon insuline, dat de bloedsuikerspiegel regelt. Het zenuwstelsel is afhankelijk van magnesium dat stressverminderde eigenschappen heeft. Magnesium helpt lichaamscellen te repareren en te behouden en zorgt tevens voor sterke botten en tanden door de regulatie van calcium. Magnesium helpt spieren te ontspannen. In Magnesium Plus zitten de best opneembare organische vormen namelijk magnesium pidolaat, magnesium bisglycinaat en magnesium glycerofosaat.
 • Zink picolinaat is nodig voor de enzymactiviteit en speelt een cruciale rol in de bescherming en reparatie van DNA en helpt de hormoonspiegel reguleren. Het is essentieel voor de groei en de wondgenezing, is een krachtige antioxidant en verhoogt de weerstand wat beschermt tegen infecties. Zink is cruciaal voor gezonde voortplantingsorganen bij mannen en vrouwen. Het onderhoudt ook het gezichtsvermogen, smaak en reuk.
 • Vitamine B1 (thiaminemononitraat) is nodig om koolhydraten in energie om te zetten en lichaam en geest in goede vorm te houden. Het zorgt voor het geleiden van electrische signalen in de zenuwen en spieren. Ook speelt het een rol bij de vorming van rode bloedcellen en een aantal digestieve processen.
 • Vitamine B2 ( riboflavine) zet voedsel om in energie in samenwerking met enzymen. Riboflavine werkt als een antioxidant en verhoogt de weerstand door het helpen aanmaken van antistoffen. Het is essentieel voor de energieproductie, verhoogt de weerstand en ontgift het lichaam.
 • Vitamine B3 ( niacinamide) is essentieel voor een gezond zenuwstelsel en de productie van geslachtshormonen. Het kan in het lichaam aangemaakt worden via het aminozuur tryptofaan. Het helpt huid, zenuwen, spijsverteringsstelsel gezond te houden. Het regelt tevens de bloedsuikerspiegel, het cholesterolgehalte en de bloeddruk.
 • Vitamine B5 (calciumpantothenaat) verhoogt de weerstand, levert energie en reduceert stress. Het is essentieel in het omzetten van voedsel in energie. Vitamine B 5 is belangrijk bij het regelen van de afbraak van vetten.
 • Vitamine B6 (pyridoxaal 5 fosfaat) helpt bij de opname van vitamine B12 en om het zenuwstelsel goed te laten werken en infecties tegen te gaan door het vormen van antistoffen en witte bloedcellen. Het heeft effect bij premenstrueel syndroom.
 • Vitamine B8 (biotine): is nodig voor de opname van vitamine c, heeft daarbij de eigenschap om koolhydraten en eiwitten om te zetten in energie. Speelt een rol in de groei en herstelprocessen van haar,huid, nagels en zenuwen.
 • Vitamine B9 (folaat) is essentieel voor de celdeling, de productie van rode bloedcellen en het metabolisme van proteïnen en suikers.
 • Vitamine B12 (methylcobalamine) is nodig voor de celdeling en voor de productie van rode bloedcellen.
 • L-Taurine verhoogt de opneembaarheid van magnesium in de cel.
Delivery information
Belgium: € 2,95
Free for orders above € 40

Netherlands: € 4,25
Free for orders above € 40

Collect your order in one of our three pharmacies: free
Click for more delivery info
Our commitment
 • Free delivery from €40
 • Discrete packaging
 • High discounts
Find out more about Optiphar

Similar products

Optiphar, your online pharmacy

Please contact us for advice or help:

Free delivery
from 40€
Order before 15h
for next day delivery
Discrete handling
of your order
14 day
return period
Subscribe to our newsletter and receive our latest offers:
Payment methods
Quick delivery by