Merken

Kinderen

Kinderen

De huid van kinderen is nog volop in ontwikkeling. Daarom heeft deze jonge huid meer bescherming nodig. Een kinderhuid heeft maar 1/5 van de dikte van een volwassen huid en ook de huidbarrière is nog niet helemaal ontwikkeld. Daarom is het belangrijk om kindvriendelijke huidproducten aan te schaffen om de huid niet te beschadigen.

Tijdens de zomermaanden moeten een kinderhuid ook goed beschermd worden tegen de zon. Bij Optiphar vindt u diverse zonneproducten speciaal voor de tere kinderhuid. Merken als Mustela en La Roch-Posay hebben een aanbod voor kinderen met hoge beschermingsfactoren van 30 tot 50.

Baby’s kunnen last hebben van melkkorstjes of atopie. De geschikte reinigende producten voor de gevoelige babyhuid, zonder zeep en zonder parfum, kunnen deze lastige huidstoornissen onder controle houden. Mustela staat bekend om hun babyvriendelijke huidproducten.

Een baby hoeft niet elke dag in bad. Maar het is wel belangrijk dat zeker de handen en het gezicht elke dag worden gereinigd. De producten van Klorane hebben een assortiment om de dagelijkse reiniging van uw baby gemakkelijker te maken. De reinigingsmelk van Klorane is makkelijk te gebruiken zonder naspoelen. Bovendien is de reinigingsmelk zonder parabenen, alcohol en hypoallergeen. Als u onderweg bent, zijn de reiningsdoekjes van Klorane handig voor een snelle reiniging.

De huidproducten voor kinderen bij Optiphar komen ook in pakketten voor of ook aan voordelige promoverpakkingen. Bekijk zeker de acties deze producten.