€10 KORTING bij aankoop vanaf 99 euro --> Code: MIN10

Mannen

Merken

Toon meer...
+ 163 producten gevonden
16 32 64

Mannen

Mannen | Mannenproducten

Ook mannen hebben behoefte aan een goede huidverzorging. De tijd dat alleen vrouwen hun huid extra verzorgen ligt al ver achter ons. Tegenwoordig worden we bedolven met verzorgingsproducten, specifiek aangepast aan de mannenhuid. Ook Optiphar biedt speciaal voor mannen huidproducten aan.

Mannen hebben een andere huid dan vrouwen. Het verouderingsproces van de huid verloopt bij mannen anders, namelijk langzamer. Doordat mannen extra testosteron produceren, maken ze extra talg aan waardoor mannen over het algemeen een vettere huid hebben. Ook is de mannenhuid ongeveer 20% dikker dan de huid van een vrouw. Maar het is niet omdat mannen een dikkere huid hebben, dat ze geen verzorging vraagt.

Regelmatig scheren levert de huid stress op en kan irritatie veroorzaken. Scheren legt de nog niet volgroeide huid bloot en die is zeer gevoelig voor externe invloeden. 40% van de mannen heeft huidproblemen als gevolg van het scheren. Een goede huidverzorging is daarom belangrijk. Bescherm de huid met verzorgende scheerproducten. Ons assortiment beschikt over diverse producten van onder andere Avène, Eucerin, Nuxe en Vichy die het scheren voor u vergemakkelijkt en tegelijkertijd de huid verzorgt. Bekijk ook onze voordeelpakketten van deze merken.