Ogen

Merken

Toon meer...
125 producten gevonden
16 32 64

Ogen

Ogen

De huid rond de ogen verschilt van structuur van de rest van onze gezichtshuid. Daarom vraagt deze speciale verzorging en aandacht. In de huid rond de ogen bevindt er zich slechts een hele dunne laag onderhuids bindweefsel. Dit is het meest dunne huidgedeelte van het gehele huidoppervlak. De oogcontour, de huid rondom de ogen, bevat minder talgkliertjes dan de rest van onze huid. De oogcontour moet geholpen worden om soepel en gehydrateerd te blijven.

Vaak staan we er niet bij stil, maar de huid rond onze ogen heeft wel degelijk een dagelijkse verzorging nodig. Omdat de huid rond de ogen zo delicaat is, is het belangrijk om voorzichtig te werk te gaan bij het aanbrengen van oogcrème. Oogcrème of gel wordt het best aangebracht tot aan de oogkassen, zowel boven als onder de ogen.

Sporen van vermoeidheid en van het verouderingsproces zijn vaak als eerste zichtbaar bij de oogcontour. De huid rond de ogen wordt minder stevig. Met een goede oogcrème om de huid soepel en vettig te houden, vermindert u kraaienpootjes en lachrimpels. Om kringen rond de ogen te verminderen moet de doorbloeding gestimuleerd worden. Zorg voor voldoende rust, slaap en ontspanning om kringen rond de ogen terug te dringen. Gebruik tegelijkertijd een goed oogverzorgingsproduct, zoals een serum speciaal voor donkere kringen.