Omwille van uitzonderlijke drukte door het Coronavirus, lopen leveringen mogelijk enige vertraging op. Alvast bedankt voor uw begrip.

Caudalie

Caudalie

Mathilde Thomas stichtte Caudalie samen met haar man Bertrand. Het verhaal begint in Bordeaux, op het familiebedrijf te midden van de wijngaarden. De zeldzame schoonheid van de natuurlijke omgeving blijft elke dag inspireren. De wijnstokken en druiven bevatten uitzonderlijk krachtige componenten voor de huid, omwille van polyfenolen. "Weet u dat u echte schatten aan het wegwerpen bent?" Deze zin veranderde het leven van Mathilde. De uitspraak kwam van professor Joseph Vercauteren in 1993 tijdens de oogst op de familiewijngaard Chateau Smith Haut Lafitte. De professor wist hen te vertellen dat druivenpitten de meest krachtige antioxidanten bevatten. Ze werken op de dag van vandaag nog steeds samen.

Sinds het ontstaan van Caudalie houdt Mathilde zich strikt aan een engagement dat ze aanging voor de vrouwen die Caudalie-producten gebruiken: ze ontwikkelt producten met een maximum aan natuurlijke en milieuvriendelijke ingrediënten. In 2006 heeft Mathilde besloten alle parabenen uit de producten van Caudalie te weren. Dit engagement kreeg een naam: de Cosm'ethiek. 

Om het engagement nog te verdiepen, beslisten ze om 1% van de wereldverkoop van Caudalie aan milieuprojecten te schenken. Vanaf 2012 levert dus elke man en vrouw die een Caudalie-product koopt een bijlage aan de bescherming van de aarde. Caudalie werd lid van de vereniging ‘1% for the Planet’.

Benieuwd naar de producten achter dit mooie verhaal?

Neem een kijkje bij een van onze bestsellers van Caudalie zoals Caudalie Beauty Elixir Gezichtswater,  Caudalie glycol Nachtcrème tegen vlekken, Caudalie Eau Fraîche Rose de Vigne, en veel meer!

Bij Optiphar vindt u een ruim aanbod aan gelaatsverzorging van Caudalie. 

Begin steeds met uw gezicht te reinigen met een Caudalie gezichtsreiniger. U vindt hier reinigingsmelk, reinigingsgel, zuiverende lotion en micellair water van Caudalie. 

Breng vervolgens een Caudalie nachtcrème of dagcrème aan. Zo zijn er anti-ageing dagcrèmes van Caudalie, een dagcrème tegen pigmentvlekken, hydraterende crèmes voor de gevoelige huid, crèmes voor de acné-gevoelige huid en meer. Na een 

Ook vindt u nachtcrèmes van Caudalie tegen pigmentvlekken, rimpels en droge huid. 

Vergeet niet uw ogen te verzorgen door ze te hydrateren met een Caudalie oogcrème

Leg uw huid extra in de watten met een Caudalie serum. Zo vindt u hier de bestsellers van Caudalie zoals het Caudalie Vinoperfect Serum, Caudalie Vinoperfect geconcentreerde Essence Eclat, Caudalie Vinopure serum tegen onzuiverheden, en nog veel meer. 

Op zoek naar een leuk geschenk? Neem dan eens een kijkje bij de parfums van Caudalie. Bij Optiphar vindt u verschillende geurtjes van Caudalie, elk met een speciale, aparte toets die u niet snel zult vergeten. 

Optiphar, uw online apotheek

Voor advies of hulp, contacteer ons

Gratis levering
vanaf 40€
Discrete omgang
met uw bestelling
14 dagen
retourneren
Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
Betaalmogelijkheden
Snelle levering door