Omwille van uitzonderlijke drukte door het Coronavirus, lopen leveringen mogelijk enige vertraging op. Alvast bedankt voor uw begrip.

Silix

7 producten gevonden
16 32 64

Silix

Silix is een innovatief merk dat drie vloeibare en veilige voedingssupplementen op basis van silicium heeft ontwikkeld. Dit Belgische merk wordt door B+Pharma verdeelt en is verkrijgbaar in de apotheek.

Silicium is relatief onbekend. In de wetenschap wordt het echter steeds duidelijker dat dit mineraal, wat zich voornamelijk in het bindweefsel bevindt, alle belangrijke structuren van het lichaam ondersteunt. Dit bindweefsel heeft een essentiële rol in het behoud van een jeugdige huid, sterke gewrichten, gezonde botten, de vitaliteit van haar, sterke nagels en een goede doorbloeding.

Silicium wordt vanuit de natuurlijke voeding zeer moeilijk opgenomen. Silix heeft daarom een gamma aan voedingssupplementen ontwikkeld op basis van silicium met een verbeterde beschikbaarheid.

Silix is goed voor de bescherming van de jeugdigheid van huid, haar en nagels, voor de versterking van je mobiliteit en voor het behoud van de veerkracht van je botten.

Bij Optiphar heeft u keuze uit Silix Mobility, Silix Hair Skin Nails, Silix Osteo, Silix care gel en verschillende Silix promoverpakking. 

Optiphar, uw online apotheek

Voor advies of hulp, contacteer ons

Gratis levering
€39 (BE) - €49 (NL)
Discrete omgang
met uw bestelling
14 dagen
retourneren
Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
Betaalmogelijkheden
Snelle levering door