Silix

7 producten gevonden
-25% Silix Hair Skin Nails Duopack*
€ 53,02
Gratis verpakking Silix Hair Skin Nails 750ml
-25% Silix Mobility Duopack*
€ 48,99
Promo geldig t.e.m. 31/05/2021
Silix Osteo
Silix Care Gel
Silix Mobility
16 32 64

Silix

Silix is een innovatief merk dat drie vloeibare en veilige voedingssupplementen op basis van silicium heeft ontwikkeld. Dit Belgische merk wordt door B+Pharma verdeelt en is verkrijgbaar in de apotheek. Silix heeft producten ontwikkeld voor de bescherming van de jeugdigheid van huid, haar en nagels, voor de versterking van je mobiliteit en voor het behoud van de veerkracht van je botten.

Silicium is relatief onbekend. In de wetenschap wordt het echter steeds duidelijker dat dit mineraal, wat zich voornamelijk in het bindweefsel bevindt, alle belangrijke structuren van het lichaam ondersteunt. Dit bindweefsel heeft een essentiële rol in het behoud van een jeugdige huid, sterke gewrichten, gezonde botten, de vitaliteit van haar, sterke nagels en een goede doorbloeding.

Silicium wordt vanuit de natuurlijke voeding zeer moeilijk opgenomen. Silix heeft daarom een gamma aan voedingssupplementen ontwikkeld op basis van silicium met een verbeterde beschikbaarheid.

Bij de geboorte bevat ons lichaam de grootste concentratie aan Silicium. Vanaf 25-30 jaar verliest ons lichaam meer en meer Silicium, vanaf 60 jaar schiet nog slechts 20% van de oorspronkelijke hoeveelheid aan Silicium over.

Silix is goed voor de bescherming van de jeugdigheid van huid, haar en nagels, voor de versterking van je mobiliteit en voor het behoud van de veerkracht van je botten.

Silicium wordt vanuit de natuurlijke voeding zeer moeilijk opgenomen. Studies tonen aan dat de natuurlijke, chemische vorm van Silicium de beschikbaarheid voor de mens sterk beperkt. Dit onderzoek heeft geleid tot de ontwikkeling van voedingssupplementen op basis van Silicium met een verbeterde beschikbaarheid ter ondersteuning van de natuurlijke voeding.

Silix kopen bij Optiphar

Bij Optiphar heeft u keuze uit Silix Mobility, Silix Hair Skin Nails, Silix Osteo, Silix care gel en verschillende Silix promoverpakkingen.

Optiphar, uw online apotheek

Voor advies of hulp, contacteer ons

Gratis thuislevering
vanaf €49 (BE & NL)
Discrete omgang
met uw bestelling
Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
Betaalmogelijkheden
Snelle levering door