Gaviscon Baby 150 ml

Reckitt benckiser | Verpakking: 150 ml | CNK: 2805513
Gaviscon Baby
5,90

Bestel vandaag voor 15u, morgen geleverd

  • Gratis levering vanaf €40
  • Discrete verpakking
  • Gratis ophalen en retourneren in 3 échte apotheken
  • Klanten geven Optiphar een 9,3/10

Gaviscon baby verlicht de symptomen van zure oprispingen of reflux.

Beschrijving

Gaviscon baby wordt gebruikt bij reflux welke een proces is tijdens het welke de vloeibare maaginhoud terugvloeit naar de slokdarm. In tegenstelling met de maagwand is de slokdarmwand niet bestand tegen zuren. Wanneer reflux zich voordoet veroorzaakt dit pijn en ongemak, doorgaans brandend gevoel in de maagstreek genoemd. Gaviscon baby vormt een beschermende laag op de maagwand die reflux voorkomt en contact met de zure maaginhoud met de slokdarmwand verhindert. Zo verlicht Gaviscon baby de symptomen van brandend maagzuur en van zure oprispingen.

Dit is een geneesmiddel: geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaar buiten bereik van kinderen, en lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker alvorens een geneesmiddel te gebruiken wanneer u zwanger bent. Indien er bijwerkingen optreden, neem meteen contact op met uw huisarts. Geneesmiddelen kunnen niet worden teruggenomen, behalve in geval van gebrek.

Gebruik

De fles Gaviscon baby goed schudden voor gebruik. Zuig met de doseerspuit voor orale toediening de nodige hoeveelheid suspensie op uit de fles Gaviscon baby. Dien de suspensie met behulp van de doseerspuit voor orale toediening toe aan het kind. Na gebruik de doseerspuit voor orale toediening grondig spoelen en drogen. Gaviscon baby is beschikbaar in een fles met doseerspuit voor orale toediening met verdelingen in ml: de dosis bedraagt 1 à 2 ml/kg/dag te verdelen volgens het aantal maaltijden van uw baby en Gaviscon baby toedienen na elke maaltijd of fles.

Ingrediënten

Natriumalginaat, natriumbicarbonaat, calciumcarbonaat, carbomeer, natriumhydroxide, natriumsaccharinaat, venkelaroma, banaanaroma, methylparahydroxibenzoaat (E218), propylparahydroxibenzoaat (E216), gezuiverd water.

Informatie is vrijblijvend. Op elke verpakking staan de ingrediënten vermeld.

Indicaties

Gastro-oesofagale reflux.

Product Specificaties

Leveringsinformatie
België: € 2,95
boven € 40,- gratis

Nederland: € 4,25
boven € 40,- gratis

Ophaling in onze apotheken: gratis
Bekijk alle leveringsmethoden
Ons engagement
  • Gratis levering vanaf €40
  • Discrete verpakking
  • Scherpe kortingen
Meer over ons weten?

Gerelateerde producten

Optiphar, uw online apotheek

Voor advies of hulp, contacteer ons

Gratis levering
vanaf 40€
Voor 15u besteld
morgen in huis
Discrete omgang
met uw bestelling
14 dagen
retourneren
Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
Betaalmogelijkheden
Snelle levering door