Terugzendingen

Terugzendingen

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.
Download hier het modelformulier voor herroeping.Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten, onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.
Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering en het teruggezonden product terugbetaald. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.
Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. De te retourneren producten dienen naar het onderstaande adres te worden teruggestuurd:
Optiphar (Dermatheek BVBA)
Antwerpseweg 81 B
2440 Geel
België
U kunt de goederen ook kosteloos retourneren door ze te overhandigen in een van onze vestigingen op de volgende adressen:


  • Antwerpseweg 81 B, 2440 Geel
  • Dr. Van de Perrestraat 142, 2440 Geel
  • Veldstraat 21, 2450 Meerhout

Uitsluiting terugzendingen

Opgelet! U kunt een product enkel compleet en ongebruikt retourneren. Daarnaast kunnen de volgende producten omwille van hygiënische redenen niet worden geretourneerd:


  • Geneesmiddelen en medische hulpmiddelen waarvan de verzegeling of beschermfolie na levering verbroken is.
  • Supplementen, oordopjes, thermometers, steunverbanden, crèmes, oliën, cosmetica en condooms waarvan de verzegeling of beschermfolie na levering verbroken is.

Veilig online bestellen

Alle betalingsinformatie wordt geëncrypteerd en verzonden zonder risico door gebruik te maken van een "Secure Sockets Layer" (SSL) protocol. Ingenico epayments

Onze voordelen

  • Gratis levering vanaf €40
  • Levering binnen 24u
  • Veilig betalen
  • Eenvoudig bestellen
  • Scherpe kortingen