Avene Couvrance Crayon Yeux Noir Haute Def.

CNK: 4151296
Avène Couvrance Oogpotlood Zwart High Definition is een diepzwart oogpotlood dat lang houdt en de blik accentueert, intensiveert en herdefinieert.
23,00 

18,40 €

-20%

Livraison dans 5 jours ouvrables

Description

Avène Couvrance Oogpotlood Zwart High Definition is een diepzwart oogpotlood dat lang houdt en de blik accentueert, intensiveert en herdefinieert.

  • Eén potlood dat aan al jouw wensen voldoet, van een nauwkeurig lijntje eyeliner tot smokey make-up, voor een betoverende look in alle omstandigheden.
  • Dit high definition potlood accentueert, intensiveert en herdefinieert de oogomtrek met een diepzwart resultaat. Het zwarte oogpotlood is water-, vocht- en zweetbestendig. 
  • Met de intrekbare stift teken je in één enkele beweging een mooie precieze lijn. 
  • Kan ook als eyeliner worden gebruikt. 
  • De zachte textuur is geschikt voor gebruik op de oogomtrek en binnenste oogrand, of om op het ooglid te laten vervagen.
  • De milde, langhoudende formule bevat gezuiverde pigmenten van natuurlijke oorsprong, waardoor de kleur zich vloeiend en in alle comfort laat aanbrengen. 
  • Door de combinatie van zonnebloemwas en -olie met vegan carnaubawas is dit uitstekend verdragen zwarte oogpotlood ideaal als make-up voor gevoelige ogen en vrouwen die lenzen dragen.
  • Houdt lang: tot 8u na het aanbrengen.


GTIN/EAN : 3282770207255

Teken een lijntje op het bovenste ooglid, van de buitenste naar de binnenste ooghoek toe. Voor een diepe, intense blik breng je het potlood als een khôlpotlood aan.

IRON OXIDES (CI 77499). ISODODECANE. HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED WAX (HELIANTHUS ANNUUS SEED CERA). EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX (CANDELILLA CERA). SHOREA ROBUSTA RESIN. OCTYLDODECANOL. HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL (HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL). COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX (COPERNICIA CERIFERA CERA). CAMELLIA SINENSIS LEAF WAX. SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE. ASCORBYL PALMITATE. TOCOPHEROL

Zwart oogpotlood.

Zonder geurstoffen en bewaarmiddelen, bevat slechts 12 ingrediënten.

Getest onder toezicht van dermatologen en oogartsen. Speciaal samengesteld om het risico op allergische reacties tot een minimum te beperken.

Geschikt voor gevoelige ogen en bij het dragen van contactlenzen.