Dyn Relax 500ml
500 ml

CNK: 4740155
Voedingssupplement voor honden dat bijdraagt tot het kalmeren in geval van stress of angst.
25,49 

23,71 €

-7%

Livraison dans 6 jours ouvrables

Description
Wanneer je hond onrustig, nerveus of angstig is, of wanneer hij een stressvolle periode doormaakt zoals bv. tijdens de training, bij een verhuis of andere spannende gebeurtenissen, kan het Dynapet Relax-supplement je hond helpen om zich te ontspannen en beter aan te passen. Dynapet Relax is een voedingssupplement met verschillende B-vitaminen, passiebloem en magnesium voor een kalmerende en ontspannende werking.

Passiflora incarnata bevat flavonoïden die een kalmerend effect op het zenuwstelsel hebben en die bovendien helpen om ontstekingen te verminderen. Het bevat daarnaast passiflorine als actieve stof, dat een kalmerend effect heeft. B-vitaminen zorgen ervoor dat verschillende fysiologische systemen worden ondersteund en stress in het lichaam wordt verminderd. Magnesium reguleert het zenuwstelsel en helpt de spieren te ontspannen. Daarnaast verlaagt magnesium het hormoon cortisol, wat een rol speelt bij stress en angst.

  • Hypoallergeen.
  • Volledig graan- en glutenvrij.
  • Lekkere smaak en geur: aan de voedingssupplement van Dynapet wordt leverextract toegevoegd omdat dat door de meeste honden als een aangename smaak wordt ervaren. Vaniline zorgt dan weer voor een lekkere vanillegeur.
  • Geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden.
Dagelijks 5 ml per 10 kg lichaamsgewicht van je hond door de voeding mengen (kan zowel bij natte als bij droge voeding).