Dyn Skin&coat Huile 250ml
250 ml

CNK: 4740163
Voedingssupplement voor honden op basis van omega 3, 6 en 9 dat bijdraagt tot een gezonde huid en een gezonde vacht.
15,49 

14,41 €

-7%

Livraison dans 5 jours ouvrables

Description
Omegavetzuren zijn essentiële voedingsstoffen voor de hond, maar hij maakt die niet zelf aan. Daarom is het belangrijk dat hij die via voeding of voedingssupplementen binnenkrijgt. Dynapet  Skin & Coat is een supplement dat een uitgebalanceerde combinatie van essentiële omega 3-, 6- en 9-vetzuren bevat. Die zijn belangrijk voor het behoud van een gezonde huid en vacht, ze ondersteunen het immuunsysteem en helpen ontstekingen te verminderen.

Kant-en-klare hondenvoeding bevat weinig tot geen omega 3-vetzuren. Een tekort aan omega 3 kan leiden tot een drogere huid en een slechtere vachtkwaliteit. Bovendien werkt omega 3 ontstekingsremmend. Omega 6-vetzuren zijn eerder ontstekingsbevorderend en zijn dan weer rijk aanwezig in hondenvoeding. Daardoor heerst er een disbalans in het hondenlichaam. Dynapet Skin & Coat focust op een goede verhouding tussen omega 3 en 6 en brengt die weer in balans. Omega 9 verlaagt de bloeddruk en het cholesterolgehalte. Dynapet Skin & Coat is verrijkt met vitamine E, een natuurlijke antioxidant die het afweersysteem ondersteunt en belangrijke stoffen in het lichaam van je hond beschermt.

  • Hypoallergeen.
  • Volledig graan- en glutenvrij.
  • Lekkere smaak en geur: aan de voedingssupplement van Dynapet wordt leverextract toegevoegd omdat dat door de meeste honden als een aangename smaak wordt ervaren. Vaniline zorgt dan weer voor een lekkere vanillegeur.
  • Geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden.
Dagelijks 5 ml per 10 kg lichaamsgewicht van je hond door de voeding mengen (kan zowel bij natte als bij droge voeding).