Eucerin Hyaluron Filler+elast. Soin Nuit Ip15 50ml
50 ml

CNK: 4492732
Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Nachtcrème Anti-Age & Rimpels is een nachtcrème die speciaal werd geformuleerd om gevorderde tekenen van veroudering te verminderen. 
45,95 

32,17 €

-30%

Livraison dans 5 jours ouvrables

Description
Naarmate we ouder worden, verandert de structuur van de huid. De huid verliest elasticiteit en stevigheid, terwijl het aantal rimpels en donkere vlekken als gevolg van de leeftijd toeneemt. Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Nachtcrème Anti-Age & Rimpels is een nachtcrème die speciaal werd geformuleerd om gevorderde tekenen van veroudering te verminderen. 

  • Speciaal geformuleerd om gevorderde tekenen van veroudering te verminderen: Verbetering van de elasticiteit: Collageen-Elastine Complex, een krachtige combinatie van Arctiin & Creatine, stimuleert de natuurlijke productie van collageen** en verhoogt de elasticiteit van de huid.
  • Vermindering van donkere vlekken als gevolg van de leeftijd: De formule met Thiamidol* vermindert klinisch bewezen het ontstaan van donkere vlekken als gevolg van de leeftijd (eerste zichtbare resultaten na 2 weken***)
  • Opvulling van rimpels: De formule met hoog- en laagmoleculair Hyaluronzuur hydrateert en vult zelfs diepe rimpels op.
  • Resultaat: Een jonger, gladder en stralend uitziende huid.
  • De formule met Argan Olie, rijk aan voedende lipiden, helpt het vernieuwingsproces te ondersteunen en voedt de huid intensief gedurende de nacht.

GTIN/EAN : 4005800313578
Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Butylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Panthenol, Glyceryl Stearate Citrate, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Argania Spinosa Kernel Oil, Hydrogenated Coco-Glycerides, Butyrospermum Parkii Butter, Sodium Hyaluronate, Arctium Lappa Fruit Extract, Creatine, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Pantolactone, Tocopherol, Tapioca Starch, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Dimethicone, Trisodium EDTA, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Parfum