Matchstick Monkey Starterset Lion
Giraf

CNK: 4368023
Matchstick Monkey Starterset is de ideale set voor wanneer de tandjes van jouw kleintje beginnen door te komen. Deze set bevat alle musthaves die je nodig hebt!

23,99 €

Livraison dans 5 jours ouvrables

Description
Beginnen de tandjes van jouw kleintje door te komen, dan haal je met deze Matchstick Monkey startersset alle musthave bijtspeeltjes in huis!
Inhoud van de set:
  • 1x Flat Face teether bijtspeeltje: Klein en licht van gewicht, perfect voor kleine handjes en om mee te nemen aan bijvoorbeeld een speenkoord. Beschermd met BioCote® een anti-microbiële technologie.
  • 1x Monkey Teether bijtspeeltje: Een innovatief bijtspeeltje beschermd met BioCote® een anti-microbiële technologie. De bobbels op de achterkant van het hoofd helpen het pijnlijke tandvlees te masseren. Door de armpjes is hij makkelijk vast te grijpen en ontwikkelt dit bijtspeeltje ook de motorische skills van je kleintje.
  • 1x Silicone vinger tandenborstel: Zacht en subtiel voor tandvlees van de allerkleinste! Een perfecte manier om tandenpoetsen te oefenen en pijnlijk tandvlees te masseren of verdovende gels aan te brengen. Beschermd met BioCote® een anti-microbiële technologie.

GTIN/EAN : 5060679070945