Metarelax Comp 180 22431 Metagenics
180 comprimes

CNK: 3456936
Voedingssupplement op basis van magnesium, vitamine D en B-vitamines dat bijdraagt tot het verminderen van stress en vermoeidheid en tot een normale werking van de spieren.
53,20 

37,24 €

-30%

Livraison dans 5 jours ouvrables

Description
MetaRelax is een goed opneembaar magnesiumsupplement dat speciaal ontwikkeld werd om vermoeidheid, een gebrek aan energie en stresssituaties bij volwassenen aan te pakken. Het voornaamste bestanddeel van MetaRelax is een bijzondere magnesiumvorm, namelijk magnesiumglycerofosfaat. Die vorm wordt uitstekend verdragen door maag en darmen, in tegenstelling tot andere magnesiumvormen die vaak darm- en verteringsstoornissen of -klachten opleveren.
  • Aanbevolen voor gestresseerde personen, sporters, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, adolescenten en ouderen.
  • Bevat geen soja, lactose of gluten.
  • Geschikt voor vegetariërs.

GTIN/EAN : 5400433224311
2 tabletten per dag.
Magnesiumglycerofosfaat (900 mg), taurine, draagstoffen: maltodextrine en hydroxypropylcellulose, antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren, vulstof: magnesiumcarbonaat, antiklontermiddelen: vernette natriumcarboxymethylcellulose en siliciumdioxide, vitamine D (cholecalciferol), vitamine B6 (pyridoxal-5-fosfaat), vulstof: dicalciumfosfaat, folaat (calcium-L-methylfolaat), vitamine B12 (methylcobalamine).