Physiomer Sinus Spray Nasal 135ml
135 ml

CNK: 2370146
Physiomer Sinus Spray is een neusspoeling die is aanbevolen voor het ontzwellen en verminderen van een verstopte neus. Physiomer Sinus Spray is een efficiënt alternatief voor medicinale decongestiva voor de verlichting van de verstopte neus. Herstelt de ademhaling in geval van een verstopte neus als gevolg van allergie (bv. Hooikoorts, pollenallergie), verkoudheid of rinosinusitis. 
16,99 

15,29 €

-10%

Livraison dans 5 jours ouvrables

Description

Physiomer Sinus Spray is een neusspoeling die is aanbevolen voor het ontzwellen en verminderen van een verstopte neus. Deze neusspray helpt bij een verstopte neus bij allergie, sinusitis of rinitis.  Dankzij de hoge zoutconcentratie in de formule wordt het teveel aan vocht uit het neusslijmvlies onttrokken en het vermindert overmatig slijm.

  • Vermindert de duur en de intensiteit van de symptomen. Specifiek aanbevolen bij sinusitis, verkoudheid of bij allergie veroorzaakt door pollen, huisstofmijt, stof, hooikoorts,...
  • Neusspoeling die is aanbevolen voor het ontzwellen en verminderen van een verstopte neus. 
  • PHYSIOMER Sinus Spray is een efficiënt alternatief voor medicinale decongestiva voor de verlichting van de verstopte neus.
  • Deze neusspoeling herstelt de ademhaling in geval van een verstopte neus als gevolg van allergie (bv. Hooikoorts, pollenallergie), verkoudheid of rinosinusitis. 
  • PHYSIOMER, de natuurlijke en efficiënte oplossing om beter te kunnen ademen.
  • Dankzij een specifiek productieproces behoudt Physiomer de rijkdom aan mineralen en sporenelementen van het zeewater dat voor de kust van Saint-Malo wordt opgevangen, superieur aan een eenvoudige zoutoplossing. 
  • De hoge zoutconcentratie (equivalent aan 22 g/l van de totale minerale zouten) in PHYSIOMER Sinus Spray zorgt voor de osmotische werking die het teveel aan vocht uit het neusslijmvlies onttrekt. 
  • De neusspoeling herstelt de ademhaling in geval van een verstopte neus als gevolg van allergie, verkoudheid of rinosinusitis. 


GTIN/EAN : 8710537701708

Adultes et enfants dès 2 ans.

En cas de nez bouché suite à un rhume, une rhinite allergique, une rhinosinusite, une sinusite, une rhinopharyngite: pulvériser 1 à 3 fois dans chaque narine, puis se moucher le nez.

Laver l'embout après chaque usage.

Peut être utilisé pendant une période prolongée.

Précautions d'utilisation:

Le Spray Nasal Décongestionnant peut être utilisé par les patients souffrant d'allergies chroniques, les personnes qui suivent un traitement médicamenteux multiple, les femmes enceintes et lactantes et les personnes souffrant de problèmes thyroïdes, de diabète, d'affections cardiaques.

Ne pas laisser à la portée des enfants.

Eau de mer stérile hypertonique.

Principes actifs:

100 % d'eau de mer non diluée – concentration hypertonique de 22 g/l de sels minéraux.

Décongestionne le nez et soulage la pression sinusale. Rétablit la respiration en cas de nez bouché suite à un rhume, une rhinosinusite ou une allergie.