Primo Defensis
30 comprimes a  sucer

CNK: 4352738
Primo Defensis is een voedingssupplement voor een betere weerstand en een beter immuunsysteem.
26,59 

19,94 €

-25%

Livraison dans 6 jours ouvrables

Description
Primo Defensis is een voedingssupplement om je weerstand te versterken. Primo Defensis bevat Streptococcus salivarius K12, een bacterie die van nature aanwezig is in de mond.

  • Wetenschappelijke onderzoeken geven enerzijds aan dat Streptococcus salivarius K12 'bacteriocines' produceert. Dit zijn stoffen die andere bacteriën kunnen elimineren, waarvan sommige pathogeen kunnen zijn (S. pneunomia, S. pyogenes, Hameophilus influenzae, Moraxella catharrhalis). 
  • Anderzijds stimuleert Streptococcus salivarius K12 de productie van IFN-γ, een molecule geproduceerd door het lichaam en die een rol speelt in de strijd tegen sommige viraleen bacteriële infecties.
  • Primo Defensis® bevat een specifieke bacteriestam, meer bepaald Streptococcus salivarius K12, die aanvankelijk geïsoleerd, zat in de mondholte van een kind bestand tegen keelinfecties. Primo Defensis® maakt de natuurlijke en geleidelijke kolonisatie van de mondholte door Streptococcus salivarius K12 mogelijk. 
  • Dit voedingssupplement vormt zo een 'eerste beschermende barrière' tegen de proliferatie van slechte bacteriën naar de neus, keel en oren. 
  • Primo Defensis® bevat eveneens vitamine D1 dat het immuunsysteem ondersteunt.
  • De troeven van TrenkerPrimo Defensis® is een unieke, 100 % natuurlijke combinatie van Streptococcus salivarius K12 en vitamine D, met een lekkere aardbeiensmaak.
1 zuigtablet per dag voor het slapengaan, na het poetsen van de tanden.
In te nemen gedurende 1 maand.
Ingrediënten: Vulstof: fructose, maltodextrine, Steptococcus Salivarius K12, Antiklontermiddel: siliciumdioxide, magnesiumstearaat, aarbeienaroma, Vitamine D3: 10 µg (200% RI).
Samenstelling per dosis* (1 tablet)
Streptococcus salivarius K12: 1 miljard CFU
Vitamine D3: 10 μg (200 % RI)
*Aanbevolen maximale dagelijkse dosis.
Immuniteit/Weerstand