Reductin Cellulite Creme 30ml
90 ml

CNK: 4520599
Reductin Cellulite Creme is een crème op basis van boswelliazuur, dat het ontstekingsfenomeen dat cellulitis veroorzaakt tegengaat. Gebruik dagelijks voor een gladdere en strakkere huid.
34,50 

32,78 €

-5%

Livraison dans 5-6 jours ouvrables

Description
Reductin Cellulite Creme is een crème op basis van boswelliazuur.
Cellulitis is een ontstekingsverschijnsel van de hypodermis, de diepste laag van de huid, veroorzaakt door oestrogeen, dat de lymfecirculatie vertraagt. Deze laag bestaat uit adipocyten (vetcellen) en bindweefsel. Wanneer de lymfecirculatie wordt vertraagd, veroorzaakt dit het vasthouden van water, wat leidt tot ontsteking van de hypodermis. Dit verspreidt zich naar de dermis en epidermis, met de bekende gerimpelde effecten. Reductin Cellulite Cream is een innovatieve lokale ontstekingsremmer die de door dit oxidatiefenomeen veroorzaakte ontsteking onderdrukt. Daardoor ziet de huid er gladder uit en het figuur slanker. Wanneer vetcellen opzwellen, kunnen ze tot 3000 keer hun oorspronkelijke volume opzwellen.
Reductin Cellulite Cream werkt in op de zichtbare effecten van cellulitis na 2 weken dagelijks gebruik, de tijd die nodig is om het ontstekingsfenomeen te laten verdwijnen. Deze 100% plantaardige en natuurlijke vochtinbrengende crème met een aangename textuur bestaat voor 60% uit water en voor 40% uit olie om de penetratie van de actieve molecule in de verschillende lagen van de huid te vergemakkelijken. Boswelliazuur, in hoge concentratie om het oxidatiefenomeen snel te doorbreken, levert geen contra-indicaties of gezondheidsrisico's op. Voor een langdurig resultaat wordt een onderhoudsbehandeling aanbevolen, aangezien cellulitis een hormonaal verschijnsel is.