Somatoline Cosm.amincissant 7 Nuit Natural 400ml
400 ml

Somatoline Cosmetic Afslankend 7 Nachten Natural is een hoogwaardige behandeling, die het resultaat is van langdurig onderzoek door de R&D-afdeling. Combineert doeltreffendheid en natuurlijkheid dankzij een formule die bestaat uit 95% natuurlijke ingrediënten die geselecteerd zijn op hun afslankende eigenschappen.
61,90 

49,52 €

-20%

Livraison dans 6 jours ouvrables

Description
Deze hoogwaardige behandeling, die het resultaat is van langdurig onderzoek door de R&D-afdeling, combineert doeltreffendheid en natuurlijkheid dankzij een formule die bestaat uit 95% natuurlijke ingrediënten die geselecteerd zijn op hun afslankende eigenschappen:

  • Cafeïne met lipolytische werking
  • Zeezout en berkenextract met een drainerende werking
  • Zeewier met anti-stocking actie

GTIN/EAN : 80024100667
's Avonds aanbrengen op een schone, droge huid op de aangetaste plaatsen. Voor een optimaal rendement is het aan te raden om vooraf te scrubben met Somatoline scrub voor een betere penetratie van de actieve bestanddelen in de huid.
AQUA, MARIS SAL, C15-19 ALKANE, GLYCERIN, ALCOHOL DENAT., PENTYLENE GLYCOL, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, XANTHAN GUM, CAFFEINE, CORALLINA OFFICINALIS EXTRACT, SPHACELARIA SCOPARIA EXTRACT, ARTEMISIA MARITIMA EXTRACT, BETULA ALBA LEAF EXTRACT, SERICOSIDE, MENTHOL, PROPYLENE GLYCOL, GLUCOSE, PARFUM, SODIUM BENZOATE, LEVULINIC ACID, SODIUM LEVULINATE, ECHINACEA PURPUREA CALLUS LYSATE, CITRIC ACID, CITRAL, CITRONELLOL, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL.