Uriage Trousse Voyage Bebe 4 Prod.
1 piece

CNK: 4616272
Uriage Bébé 1e Reiskit is een set met wascrème, reinigingswater, thermaal water en hydraterende melk van Uriage voor baby's.
9,10 

6,83 €

-25%
Remplissez votre adresse e-mail et vous recevrez un e-mail quand l'article est à nouveau en stock.
Temporairement indisponible
Description
Uriage Bébé 1e Reiskit is een reiskit met wascrème, reinigingswater, thermaal water en hydraterende melk van Uriage voor baby's. Inhoud van de set:

  • Uriage Bébé 1e Wascrème (50ml): Deze rijke, romige wascrème reinigt de huid in alle zachtheid zonder haar hydrolipidenfilm aan te tasten. De formule met een natuurlijk complex (Thermaal Water van Uriage + biologische edelweiss) en karitéboter hydrateert de huid. Zonder zeep. Subtiel geparfumeerd. Geschikt voor baby's vanaf de geboorte. Voor gezicht, lichaam en hoofdhuid. 92% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Dermatologisch en pediatrisch getest. Biologisch afbreekbare formule. 
  • Uriage Bébé 1e Reinigingswater (100 ml): Dit water reinigt in alle zachtheid en verwijdert onzuiverheden. De formule met een natuurlijk complex (Thermaal Water van Uriage + biologische edelweiss) kalmeert, verzacht en beschermt de tere babyhuid. Subtiel geparfumeerd. Geschikt voor baby's vanaf de geboorte. Voor gezicht, lichaam en zitvlak. Dermatologisch en pediatrisch getest. 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Biologisch afbreekbare formule. Fysiologische pH. 
  • Uriage Bébé 1e Thermaal Water (50 ml):  Thermaal Water van Uriage is ideaal om de tere babyhuid dagelijks te hydrateren, te kalmeren en te beschermen. Het is aanbevolen om rode billetjes en banale irritaties onmiddellijk te verzachten. Hydrateert: door zijn hoge concentratie aan mineralen die een hoge affiniteit met de huidcellen vertonen, heeft dit water een langdurige hydraterende werking. Kalmeert: door zijn evenwichtige minerale samenstelling (met name calcium en magnesium) is dit water een echte weldaad voor de gevoelige babyhuid. Beschermt: silicium helpt de hydrolipidenfilm van de huid te versterken. Bovendien herstelt dit water door zijn specifieke minerale samenstelling de huidbarrière. Direct aan de bron gebotteld, zuiver en beschut tegen elke vorm van verontreiniging. Geschikt voor het gezicht, het lichaam en het zitvlak. 
  • Uriage Bébé 1e Hydraterende Melk (50 ml): Deze romige, vloeibare emulsie hydrateert de tere babyhuid intens en beschermt haar tegen uitdroging. De formule met een natuurlijk complex (Thermaal Water van Uriage + biologische edelweiss) en plantaardig squalaan vormt een beschermend filmpje op de huid en voedt langdurig. Subtiel geparfumeerd. Geschikt voor baby's vanaf de geboorte. Voor gezicht en lichaam. 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.t.