Omwille van uitzonderlijke drukte door het Coronavirus, lopen leveringen mogelijk enige vertraging op. Alvast bedankt voor uw begrip.

Merken

Geneesmiddelen tegen neusverkoudheid

Neusverkoudheid

Een verstopte neus is erg vervelend, vooral 's nachts. U kunt niet goed ademhalen, waardoor u minder goed slaapt en vermoeidheid snel de kop opsteekt. Ook een loopneus is een symptoom van een verkoudheid dat erg veel voorkomt. 

Bij een neusverkoudheid is het slijmvlies in de neus en bijholtes ontstoken. Deze ontsteking wordt veroorzaakt door een virus. Ons lichaam probeert dit virus te bestrijden door de bloedvaten te verwijden. Hierdoor verhoogt de bloedtoevoer, wat dan weer zorgt voor een verhoogde druk op de haarvaten van het slijmvlies. Dit zorgt ervoor dat er water in de bloedvaten dringt dat vervolgens als snot uit de neus loopt. In een later stadium van de verkoudheid, wordt dit dikker en is er sprake van neusverstopping.

Bij Optiphar vindt u tal van geneesmiddelen, zoals sprays, tabletten of capsules, die u kunnen helpen om u vrij te laten ademhalen bij een verkoudheid. Naast geneesmiddelen, vindt u bij Optiphar ook een ruim aanbod aan voedingssupplementen die een neusverkoudheid helpen te verlichten.

  Optiphar, uw online apotheek

  Voor advies of hulp, contacteer ons

  Gratis levering
  vanaf 40€ (BE)
  Discrete omgang
  met uw bestelling
  14 dagen
  retourneren
  Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
  Betaalmogelijkheden
  Snelle levering door