Merken

Voedingssupplementen tegen allergieën

39 producten gevonden
Purasana Puragem Pollen
Levertermijn 3 à 5 werkdagen.
-25% Alperill Allergie Promopakket
€ 45,00
Promo geldig t.e.m. 31/12/2019
-20% B+ Pharma Alperill
€ 24,90
Promo geldig t.e.m. 31/12/2019
-20% B+ Pharma Alperill
€ 45,00
Promo geldig t.e.m. 31/12/2019
-20% Orthonat MSM Complex
€ 28,56
Promo geldig t.e.m. 31/12/2019
Allertab
Allertab 100 tabletten Dynarop
Solgar Scutellariae
16 32 64

Allergie

Een allergie is een veelvoorkomende aandoening die steeds meer mensen treft en wordt veroorzaakt door een overdreven reactie van het immuunsysteem op stoffen die in de meeste gevallen helemaal niet schadelijk zijn. De meest voorkomende allergieën zijn die voor pollen (hooikoorts), huisstofmijt, gluten, lactose enz. Symptomen voor hooikoorts en huisstofmijtallergie zijn een verstopte neus of loopneus, tranende ogen, jeuk, roodheid enz. Symptomen van allergieën zoals lactose-intolerantie of glutenintolerantie zijn buikpijn, chronische diarree, obstipatie, een opgezette buik en winderigheid.

Een voedingssupplement kan verlichting bieden bij de behandeling van tal van symptomen die door een allergie worden veroorzaakt. Het is daarbij belangrijk om het juiste voedingssupplement te gebruiken, zodat de klachten die u hebt zo goed mogelijk worden behandeld. Als u een glutenvrij of lactosevrij dieet volgt, kunt u bij Optiphar voeding vinden die speciaal op uw dieet is afgestemd. 

Naast voedingssupplementen voor allergieën, kunt u bij Optiphar ook terecht voor geneesmiddelen die verlichting bieden bij een allergie. Ook bieden wij een aantal homeopathische producten aan die werden ontwikkeld voor gebruik bij allergieën. U kunt bovendien ook zelf nagaan of u allergisch bent voor bepaalde stoffen aan de hand van de zelftesten die Optiphar aanbiedt.

Optiphar, uw online apotheek

Voor advies of hulp, contacteer ons

Gratis levering
vanaf 40€
Voor 15u besteld
morgen in huis
Discrete omgang
met uw bestelling
14 dagen
retourneren
Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
Betaalmogelijkheden
Snelle levering door