Profiteer tot en met 24 oktober van gratis verzending en gratis Dermalex handzeep vanaf €29,99

Merken

Toon meer...

Voedingssupplementen tegen allergieën

50 producten gevonden
Daosin
Daosin 30 tabletten Eurogenerics
Solgar Scutellariae
Solgar Scutellariae 50 capsules - ref. 4994 Solgar
Lactose OK Forte
Allertab
Allertab 100 tabletten Dynarop
Combizym Forte
-20% Alperill
Alperill 60 softgels B+ Pharma
€ 45,00
Promo geldig t.e.m. 30/11/2021
-20% Puressentiel Ademhaling Beschermende Neusspray
€ 10,95
Promo geldig t.e.m. 30/11/2021
16 32 64

Allergieën

Een allergie is een veelvoorkomende aandoening die steeds meer mensen treft en wordt veroorzaakt door een overdreven reactie van het immuunsysteem op stoffen die in de meeste gevallen helemaal niet schadelijk zijn. De meest voorkomende allergieën zijn die voor pollen (hooikoorts), huisstofmijt, gluten, lactose enz. Symptomen voor hooikoorts en huisstofmijtallergie zijn een verstopte neus of loopneus, tranende ogen, jeuk, roodheid enz. Symptomen van allergieën zoals lactose-intolerantie of glutenintolerantie zijn buikpijn, chronische diarree, obstipatie, een opgezette buik en winderigheid.

Een voedingssupplement kan verlichting bieden bij de behandeling van tal van symptomen die door een allergie worden veroorzaakt. Het is daarbij belangrijk om het juiste voedingssupplement te gebruiken, zodat de klachten die u hebt zo goed mogelijk worden behandeld. Als u een glutenvrij of lactosevrij dieet volgt, kunt u bij Optiphar voeding vinden die speciaal op uw dieet is afgestemd.

Naast voedingssupplementen voor allergieën, kunt u bij Optiphar ook terecht voor geneesmiddelen die verlichting bieden bij een allergie. Ook bieden wij een aantal homeopathische producten aan die werden ontwikkeld voor gebruik bij allergieën. U kunt bovendien ook zelf nagaan of u allergisch bent voor bepaalde stoffen aan de hand van de zelftesten die Optiphar aanbiedt.

Bij Optiphar vindt u voedingssupplementen tegen allergieën van bekende merken zoals A. Vogel, B+ Pharma, Fytobell en Solgar.
Ontdek onze Optiphar aanrader: Solgar Scutellariae (baicalensis). Solgar Scutellariae is een voedingssupplement dat de afgifte van histamine remt. De voornaamste indicatie van de plant is dan ook het verminderen van allergische reacties, zoals hooikoorts of een huisdierallergie.
   Optiphar, uw online apotheek

   Voor advies of hulp, contacteer ons

   Gratis thuislevering
   vanaf €49 (BE & NL)
   Discrete omgang
   met uw bestelling
   Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
   Betaalmogelijkheden
   Snelle levering door