Naar de startpagina

CAUDALIE GAMMA'S BIJ OPTIPHAR


Alles begon in Bordeaux, tussen de wijngaarden van de Château Smith Haut Lafitte, het domein van de ouders van Mathilde, oprichtster van Caudalie. Deze lijn wordt ook doorgetrokken in de verschillende gamma's en vormt de filosofie achter het merk. Zo vind je hier gamma's die pigmentvlekken tegengaan, onzuiverheden verwijderen, rimpels verminderen en de huid laten stralen!  Om je wegwijs te maken tussen al deze Caudalie producten, vind je hier telkens een korte uitleg bij elk gamma.


CAUDALIE GAMMA'S

  • Caudalie Premier Cru
  • Caudalie Resveratrol-Lift
  • Caudalie Vinoperfect
  • Caudalie Vinergetic C+
  • Caudalie Vinopure
  • Caudalie Vinosource-Hydra
  • Caudalie Vinoclean
  • Caudalie Vinosculpt
  • Caudalie Vinotherapist
  • Caudalie Vinosun
  • Caudalie Parfums 
  • Caudalie Lichaamsverzorging


CAUDALIE RESVERATROL-LIFT

- Anti-rimpelproducten op basis van resveratrol om de huid te liften -

Caudalie Resveratrol lift is een gamma met sterke anti-rimpelproducten. Ook voor dit gamma werd er inspiratie uit de wijngaarden gehaald. Een wijnstok kan namelijk 100 jaar leven, omdat hij van nature resveratrol produceert om zich te verdedigen en te regenereren. Caudalie heeft dit natuurlijke actieve bestanddeel met zijn anti-aging en verstevigende eigenschappen dan ook als eerste gepatenteerd. Caudalie Resveratrol Lift is een gamma van ongeëvenaarde verzorgingsproducten die de huid van nature liften en voller maken dankzij een nieuw anti-aging patent. Dit patent werd samen met dokter David Sinclair van de Harvard Medical School op punt werd gesteld. Op zoek naar anti-aging producten die rimpels verminderen? Dan is Caudalie resveratrol een gamma voor jou!



CAUDALIE VINOPERFECT


- Tegen pigmentvlekken en huidvlekjes -

Caudalie Vinoperfect is een gamma dat speciaal ontwikkeld werd als effectieve behandeling voor huidvlekjes zoals pigmentvlekken. Het Caudalie Vinoperfect gamma is dé bewezen anti-vlekken oplossing voor alle vrouwen. Het unieke aan de Caudalie Vinoperfect producten is dat ze niet alleen pigmentvlekken, maar alle soorten huidvlekjes bestrijden. Zo is er een Caudalie Serum, Vinoperfect dagcrème & nachtcrème, Caudalie Vinoperfect Essence éclat en meer. Deze verzorgingsproducten corrigeren huidvlekken die ontstaan door hormonale schommelingen, onzuiverheden, veroudering en overmatige blootstelling aan de zon.


CAUDALIE VINOPURE

- Verwijdert effectief onzuiverheden zoals mee-eters, verstopte poriën en puistjes -

Vinopure is een Caudalie gamma dat werd gecreëerd voor personen die last hebben van verschillende huidproblemen. De Vinopure producten zijn een krachtig, natuurlijk verzorgingsritueel op basis van innovatieve, actieve werkstoffen. Caudalie Vinopure is de oplossing voor een zuivere en evenwichtige huid. De Caudalie Vinopure verzorgingsproducten verwijderen onzuiverheden zoals mee-eters, puistjes en verstopte poriën. Caudalie Vinopure is ideaal voor jongeren met een onzuivere huid, maar ook voor personen met een iets rijpere huid die last hebben van huidproblemen.


CAUDALIE PREMIER CRU

- Luxueuze complete anti-age verzorging tegen bestaande rimpels en beginnende rimpelvorming -

Het Caudalie Premier Cru gamma is een combinatie van de beste actieve bestanddelen voor een oplossing tegen alle ouderdomsverschijnselen zoals rimpels en grauwe teint. Mathilde Thomas noemt dit gamma de crème de la crème van Caudalie. De luxueuze en efficiënte producten van het Premier Cru gamma bieden een complete anti-aging werking zodat de huid er zichtbaar jonger uitziet. De huid wordt perfect gehydrateerd en ziet er geregenereerd en opnieuw voller uit. Rimpels worden gladgestreken, de huid is steviger en de contouren zijn afgelijnder. 


CAUDALIE VINOSOURCE-HYDRA

- Voor een stralende en gehydrateerde huid dankzij druivenwater -


Druivenwater is ontzettend goed voor je huid omdat druiven antioxidanten en mineralen bevatten die bijdragen aan een gekalmeerde en gehydrateerde huid. Caudalie ontdekte het fijne effect van druivenwater op de huid en verwerkte het magische ingrediënt in de ‘Vinosource’ producten. In dit Caudalie gamma vind je een nachtolie met druivenwater en 5 verschillende hydraterende crèmes van Caudalie Vinosource terug in een mooi roos jasje. 


CAUDALIE VINERGETIC C+

- Voor een stralende huid dankzij vitamine C -

Vinergetic C+ is de eerste uniseks collectie van Caudalie. Een echte shot vitamine C om de vermoeide huid weer energie en glans te geven. Het Caudalie Vinergetic C+ gamma gaat gegarandeerd tekenen van vermoeidheid tegen. 


CAUDALIE VINOCLEAN

- De huid reinigen en make-up verwijderen - 

Make-up verwijderen en reinigen zijn de eerste dingen die je moet doen voor een zichtbaar mooiere huid. Met Vinoclean werden deze dagelijkse gebaren in een nieuw jasje gestopt, in een zinnenprikkelende, schone en meer ecologisch verantwoorde routine.


CAUDALIE VINOTHERAPIST


- Hydrateert en kalmeert de huid - 

Een combinatie van hydratatie, zachtheid, plezier en welzijn. Het Caudalie Vinotherapist gamma zorgt voor een zachte,   gevoede en gekalmeerde huid van top tot teen, zoals na een behandeling in de SPA Vinothérapie™.


CAUDALIE VINOSCULPT

- Verstevigt de huid -

Mathilde Thomas liet zich voor het Caudalie Vinosculpt Verstevigend programma inspireren door de natuurlijke en doeltreffende verzorging uit de Vinotherapie spa in Bordeaux, om thuis zelf een wellnessbeleving te creëren die het lichaam verstevigt, vormgeeft en de huid zacht maakt.


CAUDALIE VINOSUN

- Bescherming tegen schadelijke zonnestralen -


Na jarenlang onderzoek, ontwikkelde het Caudalie laboratorium voor natuurlijk onderzoek de beste oplossing op vlak van bescherming, veiligheid en milieuvriendelijkheid. De zonneproducten van Caudalie bevatten geen alcohol of siliconen en zijn geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige huid. Caudalie hield niet alleen rekening met haar klanten en hun wensen, maar ook met het milieu. De formules van Caudalie zijn in hoge mate biologisch afbreekbaar voor een minimale eco-impact, met het oog op het behoud van het mariene milieu. De Caudalie zonneproducten beschermen de huid tegen rimpels veroorzaakt door de zon en hydrateren de huid. Zonnebescherming van Caudalie is ideaal voor personen met een gevoelige huid.


CAUDALIE GEZICHTSMASKERS

- 4 gezichtsmaskers voor elk huidtype - 


Het Caudalie gamma met gezichtmaskers is een collectie van 4 maskers, geïnspireerd op de Caudalie verzorgingen met de Vinothérapie Spa. Deze Caudalie maskers geven elke gehaaste vrouw in recordtempo een perfecte huid. Zo heb je een peelingmasker, detox masker, hydraterend en een zuiverend masker van Caudalie. De Caudalie maskers zijn echte bestsellers en worden door veel celebrity's wereldwijd gebruikt. 


CAUDALIE EAUX FRAÎCHES & PARFUMS

- Frisse en delicate geurtjes voor een persoonlijke touch -

Caudalie heeft ook een gamma met verschillende eaux fraîches en parfums. Caudalie Eau Fraîche oftewel Fris Water is een fris en subtiel water dat een verfrissende en delicate geur nalaat. Elk flesje heeft een eigen karakter met verschillende toetsen. En zoals alle producten van Caudalie, bevatten deze heerlijke geurtjes geen parabenen, fenoxyethanol, ftalaten, minerale oliën of ingrediënten van dierlijke oorsprong. 


CAUDALIE DOUCHEGELS


Trakteer je huid op een zinnenprikkelend en geurig moment met de douchegels van Caudalie. Een speciaal ontwikkeld gamma verzorgingsproducten zonder zeep om zelfs de meest gevoelige huid uiterst mild te reinigen.