Naar de startpagina

CENT PUR CENT: Natuurlijk Belgisch Beautymerk

Cent Pur Cent is een Belgisch beautymerk met een ruim gamma aan minerale en gezonde make-up. De producten van Cent Pur Cent zijn 100% natuurlijk, mineraal, puur, hypoallergeen en cruelty-free, vandaar de naam Cent Pur Cent. Deze minerale make-up is bedoeld om je natuurlijke schoonheid te benadrukken.
Het brein achter deze slimme cosmeticalijn is de Hasseltse topvisagiste Caroline Rigo. Zij ontwierp een medisch verantwoorde make-uplijn die voor iedereen geschikt is. Of je nu een jonge, droge, gevoelige, rijpere of allergische huid hebt, de producten van Cent Pur Cent zijn geschikt voor elk huidtype. Dit komt door meerdere factoren, namelijk:

  • De producten van Cent Pur Cent zijn 100% natuurlijk en bevatten dus geen kunstmatige stoffen, synthetische parfums en niet-natuurlijke oliën.
  • De poeders bestaan uit 100% natuurlijke mineralen, zoals Mica-mineralen. Deze worden van de rotsen in de gebergtes van Peru geschraapt, om ze vervolgens te microniseren tot bruikbare poeders.
  • Doordat de cosmeticalijn 100% puur is, raken je poriën niet verstopt en droogt je huid niet uit. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je graag een extra laagje make-up wilt aanbrengen voor een hogere dekking.
  • Verder is de make-up van het Belgische beautymerk 100% hypoallergeen dankzij de natuurlijke bestanddelen. Dit zorgt ervoor dat je geen last krijgt van mee-eters, acné, een droge huid of andere probleempjes. Doordat er geen chemische bestanddelen aan toegevoegd zijn, vermindert de kans op allergische reacties ook aanzienlijk.
  • En last, but not least: de producten van Cent pur Cent zijn 100% cruelty-free. Dit wil zeggen dat de producten niet getest worden op dieren, wat helaas nog te vaak gebeurt in de beautywereld.

-20%
Cent Pur Cent Besteller Besties cover
Cent Pur Cent
Cent Pur Cent Besteller Besties
Light
-10%
Cent Pur Cent Blush Stick
Cent Pur Cent
Cent Pur Cent Blush Stick
Hooray

Tips voor een mooie en natuurlijke make-up look met Cent pur Cent

Droom je van een ideale, fris ogende teint? Breng dan eerst een primer van Cent Pur Cent aan om de huid voor te bereiden. Deze zorgt ervoor dat de make-up die er boven wordt aangebracht langer blijft zitten. Breng vervolgens een dun laagje foundation aan om de huid te egaliseren.

  • Last van donkere kringen of kleine oneffenheden? Breng dan een concealer aan op probleemzones, in een kleur die iets lichter is dan je foundation. Je kunt je make-up langer laten zitten, er matter doen uitzien, of je huid voorzien van een kleurtje met behulp van een van de poeders van Cent Pur Cent. Bij Cent Pur Cent vind je ook zachte make-up borstels om poeders, foundations en oogschaduw mooi en precies aan te brengen.
  • Laat je ogen stralen met wat oogschaduw op de oogleden. Je kunt kiezen voor subtiele, lichte kleuren voor een alledaagse casual look. Staat er een feestje of een andere gelegenheid gepland? Kies dan eventueel donkerdere of glinsterende kleuren voor een extra feestelijke touch. Bij Optiphar heb je keuze uit losse oogschaduw van Cent Pur Cent en oogschaduw in de vorm van een pallet met verschillende kleurtjes.
  • Breng wat mascara aan op de wimpers om je ogen optisch groter te laten lijken. Kies voor een zwarte mascara om je wimpers extra in de kijker te zetten, of een bruine mascara als je het liever naturel houdt.
  • Wil je je blik openen? Gebruik dan een oogpotlood of eyeliner aan de bovenkant en/of onderkant van je ogen.
  • Maak je look compleet met een lippenstift, lipgloss of lippotlood van Cent Pur Cent. Je kunt kiezen voor een felle look met rode lippen of een meer natuurlijke look met een nudekleurige lippenstift.