Naar de startpagina

CERAVE IN BELGIË - OPTIPHAR ONLINE APOTHEEK

CeraVe is de laatste tijd razend populair en iedereen lijkt de verzorgingsproducten massaal in te slaan. De CeraVe hype is recent overgewaaid van Amerika naar België en de rest van Europa. Het merk wordt wereldwijd geprezen door dermatologen en bekende beauty influencers op TikTok met als gevolg dat CeraVe producten over de toonbank vliegen. Zo extreem zelfs, dat de producten in veel winkelketens meteen uitverkocht zijn. De hype is dan ook terecht aangezien CeraVe betaalbare en hoogkwalitatieve huidverzorging biedt voor alle huidtypes, ontwikkeld met de expertise van dermatologen. 👏 Hieronder lees je alles over CeraVe producten voor de vette huid, de droge huid en gecombineerde huid.
Bekijk hieronder de CeraVe producten verkrijgbaar in België en bestel nu je favoriete CeraVe bestsellers!

CERAVE FACIAL CLEANSERS - GEZICHTSREINIGERS

CeraVe gezichtsreinigers zijn geformuleerd om te voldoen aan de noden van alle huidtypes zonder de huidbarrière te verstoren. De zachte gezichtstreinigingers zijn geformuleerd om overtollig talg, onzuiverheden en make-up te verwijderen, terwijl ze de huid verzachten en hydrateren. De CeraVe cleansers bevatten Niacinamide, Ceramiden en Hyaluronzuur en zijn niet-comedogeen, niet-irriterend en bevatten geen parfum. De CeraVe Cleansers zijn bovendien geschikt voor zowel het gezicht als lichaam. Er zijn CeraVe cleansers voor vette huid en CeraVe cleanser voor droge/gevoelige huid. Welke Cerave gezichtsreiniger past bij jou? 

CeraVe Foaming Cleanser - Normale tot Vette Huid

CeraVe Foaming Cleanser voor de normale tot vette huid werd ontwikkeld in samenwerking met dermatologen om de huid te reinigen en overtollig talg te verwijderen, zonder de huid te beschadigen of de natuurlijke huidbarrière aan te tasten. De formule bevat 3 essentiële ceramiden, hyaluronzuur en niacinamide.

  • Voor de normale tot vette huid van het gezicht en lichaam.
  • Ceramiden: essentieel voor een gezonde huid, de ceramiden helpen om de huidbarrière te herstellen en te beschermen.
  • Hyaluronzuur: hydrateert de huid.
  • Niacinamide: versterkt de huidbarrière en verzacht de huid
  • Niet-comedogeen, niet-irriterend en zonder parfum.

CeraVe Hydrating Cleanser - Normale tot Droge Huid

CeraVe Hydrating Cleanser is een hydraterende reiniger voor de normale tot droge huid. De (gezichts)reiniger verwijdert onzuiverheden, make-up en ander vuiligheid. De formule beschermt en respecteert de huidbarrière zonder deze uit te drogen. Door de aanwezigheid van de ceramiden versterkt deze reiniger de huidbarrière en laat de huid toe om zijn natuurlijke vocht vast te houden.

  • Voor de normale tot droge huid voor het gezicht & lichaam
  • Technologie MVE: dit gepatenteerde afgiftesysteem zorgt voor een continue vrijgave van de hydraterende ingrediënten gedurende 24u
  • Ceramiden: essentieel voor een gezonde huid, de ceramiden helpen om de huidbarrière te herstellen en te beschermen.
  • Hyaluronzuur: hydrateert de huid
  • Niacinamide: versterkt de huidbarrière en verzacht de huid
  • Niet-comedogeen, niet-irriterend en zonder parfum

Bestel hier uw Cerave Hydrating Cleanser >

CERAVE MOISTURISING CREAM & LOTION - HYDRATERENDE CRÈME

Een verstoorde huidbarrière kan leiden tot een droge huid, jeuk en huidaandoeningen zoals eczeem of psoriasis. De Cerave Moisturising cream of iconische hydraterende crèmes helpen de natuurlijke huidbarrière te versterken met hydraterende ingrediënten zoals hyaluronzuur en ceramiden, om de essentiële bestanddelen van de huidbarrière aan te vullen. De hydraterende CeraVe gezichtscrèmes zijn perfect aangepast om de huid de nodige hydratatie te geven en zijn hypoallergeen, niet-comedogeen en bevatten geen parfum. De lotions zijn iets lichter qua structuur dan de crèmes. 

Wat is het verschil tussen Cerave Lotion en Cerave Crème?

De lotions en crèmes van CeraVe gebruiken dezelfde gepatenteerde formule, hoewel de crèmes dikker zijn dan de lotions. De crèmes worden daarom vooral aanbevolen voor extra droge probleemzones zoals de knieën, voeten en ellebogen. Het wordt dan ook aangeraden de crème te gebruiken tijdens de wintermaanden, wanneer de huid de neiging heeft om extra droog te worden.

Op de foto zie je ook duidelijk het verschil in de textuur. De crème is dikker, terwijl de lotion duidelijk een meer waterachtige consistentie heeft. De lotion is lopender en is gemakkelijker om uit te smeren dan de crème.

Hoewel de CeraVe crèmes vooral worden aangeraden voor de extra droge huid, gaat het vooral om welke textuur je zelf verkiest om je huid te hydrateren!

CeraVe Moisturising Lotion

CeraVe Moisturising lotion is een hydraterende verzorging met vloeibare textuur. Deze verzorging hydrateert de huid en beschermt de natuurlijke huidbarrière De lichte en niet-comedogene formule verstopt de poriën niet. Deze hypoallergenische dagelijke verzorging is niet irriterend en hydrateert de huid gedurende 24 uur.

  • Hydrateert, herstelt en beschermt de natuurlijke huidbarrière.
  • Lichte en niet-vette textuur.
  • Technologie MVE: dit gepatenteerde afgiftesysteem zorgt voor een continue vrijgave van de hydraterende ingrediënten gedurende 24u.
  • Ceramiden: essentieel voor een gezonde huid, de ceramiden helpen om de huidbarrière te herstellen en te beschermen..
  • Hyaluronzuur: hydrateert de huid.

Bestel hier uw CeraVe Hydraterende Lotion >

CeraVe Facial Moisturising Lotion SPF25

De CeraVe hydraterende lotion is een veelzijdige lotion met SPF25. Deze dagcrème hydrateert, verzacht en biedt bescherming tegen de zon. De formule bevat 3 essentiële ceramiden, hydraterend hyaluronzuur, verzachtend niacinamide en de gepatenteerde MVE-technology om de huid de hele dag lang de voeden en hydrateren. Deze crème is niet-comedogeen, verstopt de poriën niet en is geschikt voor alle huidtypes.

  • Breedspectrum SPF25.
  • Technologie MVE: dit gepatenteerde afgiftesysteem zorgt voor een continue vrijgave van de hydraterende ingrediënten gedurende 24u
  • Ceramiden: essentieel voor een gezonde huid. De ceramiden helpen om de huidbarrière te herstellen en te beschermen.
  • Hyaluronzuur: hydrateert de huid
  • Niacinamide: versterkt de huidbarrière en verzacht de huid
  • Niet-comedogeen, niet-irriterend en zonder parfum

Bestel hier uw CeraVe Hydraterende Gezichtscrème met SPF >

Cerave Moisturizing Cream - Droge tot Zeer Droge & Gevoelige Huid

De CeraVe hydraterende crème werkt als een vochtinbrengende crème en herstelt en beschermt tegelijk de natuurlijke barrière van de huid. Deze CeraVe verzorging is geschikt voor de droge en/of gevoelige huid, dankzij de parfumvrije formule rijk aan ceramiden.

  • Ontwikkeld voor de droge tot zeer droge en/of gevoelige huid.
  • Niet-comedogeen, niet-irriterend en zonder parfum.
  • Geschikt voor gezicht & lichaam.
  • MVE – technologie: dit gepatenteerd afgiftesysteem zorgt voor een continue vrijgave van de hydraterende ingrediënten gedurende 24u.
  • Ceramiden: essentieel voor een gezonde huid, de ceramiden helpen om de huidbarrière te herstellen en te beschermen.
  • Hyaluronzuur: hydrateert de huid.

CERAVE ANTI-ONZUIVERHEDEN - HUID MET NEIGING TOT ACNE


Alle CeraVe huidverzorgingsproducten, ontwikkeld in samenwerking met dermatologen, zijn verrijkt met 3 essentiële ceramiden en hyaluronzuur, die van nature in de huid aanwezig zijn, om de huidbarrière te herstellen. Het Anti-Onzuiverheden assortiment is daarnaast geformuleerd met salicylzuur, AHA en retinol om door te dringen in verstopte poriën, puistjes en onzuiverheden te verminderen en de huidbarrière te helpen herstellen. Zo heb je in een no time weer een stralende huid zonder oneffenheden. 

CeraVe Anti-Onzuiverheden Reinigingsgel


CeraVe Anti-Onzuiverheden Reinigingsgel is een schuimende reiniger voor het lichaam en het gezicht die ideaal is om onzuiverheden, overtollig talg en make-up te verwijderen. De schuimende reinigingsgel van CeraVe bevat ceramiden, hyaluronzuur en niacinamide, die bijdragen tot het versterken van de huidbarrière, het hydrateren en verzachten van de huid. 

  • Ontwikkeld met dermatologen om de huid te reinigen en overtollig talg te verwijderen, zonder de huid droog of trekkerig te laten aanvoelen. 
  • De formule bevat drie essentiële ceramiden, hyaluronzuur en niacinamide. Efectieve en niet-irriterende manier om de verzorging te starten voor een normale tot vette huid. Voor normale tot vette huid voor het gezicht & lichaam. 
  • Niet-comedogeen, niet-irriterend en zonder parfum. 
  • Ceramiden: essentieel voor een gezonde huid, de ceramiden helpen om de huidbarrière te herstellen en te beschermen. 
  • Hyaluronzuur: hydrateert de huid 
  • Niacinamide: versterkt de huidbarrière en verzacht de huid
 

CeraVe Geconcentreerde Anti-Onzuiverheden Verzorging


CeraVe Geconcentreerde Anti-Onzuiverheden Verzorging tegen imperfecties is een hydraterende verzorging tegen imperfecties voor het hele gezicht Vermindert puistjes, onzuiverheden en de zichtbaarheid van de poriën. Helpt bij het herstellen van de beschermende huidbarrière. 

  • Met 3 essentiële ceramiden, glycolzuur, melkzuur, AHA en BHA. 
  • Vermindert acne en mee-eters Verfijnt poriën. 
  • Verzorging tegen imperfecties voor het gezicht die nieuwe periodes met meer imperfecties voorkomt, maar ook de poriën vernauwt. 
  • Niacinamide helpt de huid te kalmeren en 3 essentiële ceramiden helpen de beschermende huidbarrière te herstellen. Verzorgt puistjes en onzuiverheden en voorkomt de terugkeer ervan. 
  • Kalmeert en verzacht de huid. 
  • Helpt de beschermende huidbarrière te herstellen.

CERAVE SPECIFIEKE VERZORGING - OGEN, HANDEN & VOETEN

Blootstelling aan milieu-agressies zoals irritaties, maar ook dagdagelijkse activiteiten, verzwakken de gevoelige delen van de voeten, handen of oogcontouren. Passende en gerichte zorg is nodig om de huid te beschermen en de droogheid, roodheid en kloven te verminderen en tot een gezonde en zachte huid te herstellen. Ingrediënten zoals ceramiden, die de huidbarrière helpen versterken, of hyaluronzuur met hoge hydratatie, zijn bijzonder geschikt voor deze gebieden. De CeraVe-behandelingen concentreren deze actieve ingrediënten in een gepatenteerde MVE-technologie die zorgt voor een juiste concentratie in de huid gedurende de hele dag.

CeraVe Eye Cream - Hydraterende Oogcrème

CeraVe Verbeterende Oogcontourcrème is een oogcontourcrème die zichtbare donkere kringen en wallen vermindert. Deze crème helpt bovendien de beschermende huidbarrière te herstellen.

  • Lichte crème die snel in de huid trekt en niet plakt
  • Zorgt voor een gladdere en stralendere huid onder de ogen
  • Geschikt voor de normale tot droge huid
  • Bevat hyaluronzuur dat helpt water in de huid vast te houden
  • Niet-comedogeen
  • Zonder parfum, parabenen en sulfaten

Bestel hier uw CeraVe Oogcontourcrème >

CeraVe Reparative Hand Cream - Herstellende Handcrème

CeraVe Herstellende Handcrème is een handcrème die ruwe en droge handen verzacht en de beschermende huidbarrière helpt te herstellen. Deze crème houdt de handen een hele dag lang gehydrateerd en beschermd.
  • Niet-vette formule die snel in de huid trekt
  • Bevat hyaluronzuur dat helpt water in de huid vast te houden
  • Niet-irriterende formule die geschikt is voor de gevoelige huid
  • Droogt de huid niet uit
  • Getest onder dermatologisch toezicht
  • Zonder parfum, parabenen en sulfaten
  • Niet-comedogeen

CeraVe SA Renewing Foot Cream - Herstellende Voetcrème

CeraVe SA Herstellende Voetcrème is een voetcrème met salicylzuur, ammonium lactaat en ceramiden voor droge, ruwe voeten.

  • Geschikt voor extreem droge, beschadigde en ruwe voeten.
  • Exfolieert en hydrateert de huid.
  • Maakt de huid van extreem droge en ruwe voeten opnieuw zacht.
  • Bevat hyaluronzuur dat helpt water in de huid vast te houden.
  • Niet-irriterende formule die geschikt is voor de gevoelige huid.
  • Droogt de huid niet uit.
  • Zonder parfum, parabenen en sulfaten.
  • Niet-comedogeen.

Ontdek hier alle CeraVe producten aan hoge kortingen

-23%
CeraVe Hydraterende Crème
CeraVe
CeraVe Hydraterende Crème
454 ml
-23%
CeraVe Hydraterende Crème
CeraVe
CeraVe Hydraterende Crème
177 ml
-23%
CeraVe Hydraterende Melk
CeraVe
CeraVe Hydraterende Melk
473 ml
-23%
CeraVe Hydraterende Melk
CeraVe
CeraVe Hydraterende Melk
1 l
-23%
CeraVe Hydraterende Melk
CeraVe
CeraVe Hydraterende Melk
236 ml
-23%
CeraVe Hydraterende Reinigingscrème
CeraVe
CeraVe Hydraterende Reinigingscrème
473 ml
-23%
CeraVe Hydraterende Reinigingscrème
CeraVe
CeraVe Hydraterende Reinigingscrème
1 l
-23%
CeraVe Hydraterende Reinigingscrème
CeraVe
CeraVe Hydraterende Reinigingscrème
236 ml
-23%
Cerave Hydraterende Schuimende Reinigingsolie
CeraVe
Cerave Hydraterende Schuimende Reinigingsolie
473 ml
-23%
CeraVe Micellair Water
-23%
CeraVe SA Anti-Ruwe Huid Crème
CeraVe
CeraVe SA Anti-Ruwe Huid Crème
340 g