MOODLAB: Potje geluk uit de natuur

_____________________________________________________________________________________________________________

Moodlab creëert innovatieve healthproducten voor het mentale welzijn, die aan de hoogste verwachtingen voldoen. Hierbij focussen ze op natuurlijke super-ingrediënten, die een wetenschappelijke bewezen werking hebben. Elk product heeft Saffranum als basis, een full-spectrum saffraan met de hoogste concentratie aan werkzame stoffen. Bovendien staat Moodlab ervoor bekend om zo ethisch en eco-vriendelijk mogelijk te zijn!  

Om deze redenen worden de producten van Moodlab dan ook "Potjes geluk uit de natuur" genoemd. Moodlab biedt 4 verschillende producten aan om je gemoedstoestand of mood te reguleren. 

_____________________________________________________________________________________________________________

Voelt u zich moedeloos? 

Voelt u zich moedeloos, opgebrand, emotioneel instabiel? Tijd om je happy mood terug te vinden!

Negatieve gevoelens die overheersen, angst, nergens zin in hebben: dit blijft maar duren, je voelt dat je op het randje van een mentale dip balanceert. Voorkom of overwin deze periode met Positive Mind & Balance en herwin je opgewektheid en je zelfvertrouwen. 

De kracht van Moodlab Positive Mind & Balance
 Angst en lusteloosheid zijn een gevolg van negatieve (stress)gevoelens. De werkzame saffraan in Positive Mind & Balance verzacht je mentale dip en zorgt voor een broodnodige opkikker. Positive Mind & Balance ondersteunt mensen zowel voor, tijdens als na een zware emotionele periode. De werking van saffraan op vlak van het mentale welzijn is wetenschappelijk bewezen.

Voelt u zich rusteloos? 

Voelt u zich angstig, opgejaagd, rusteloos? Mood up, stress down!

Vind rust, ook als je hoofd vol zit! Ken je dat gevoel wanneer je met teveel zaken tegelijk bezig bent? Je hoofd zit vol, je kan niet meer helder nadenken en vindt geen rust meer. Je raakt opgejaagd en prikkelbaar. Heel herkenbaar. En dankzij Positive Mind & Relax gelukkig ook te counteren. 

Prikkelbaarheid en rusteloosheid zijn een gevolg van tijdelijke negatieve (stress)gevoelens. De werkzame saffraan in Positive Mind & Relax verzacht je mentale dip.  De ashwaghandha maakt je minder onzeker en de passiflora brengt terug rust in je hoofd. Moodlab Positive Mind & Relax ondersteunt mensen zowel voor, tijdens en na zwaarbeladen periodes en periodes van tijdelijke stress en angstgevoelens.  

Positive Mind en Relax is opgebouwd uit een selectie kwalitatieve planten en hoogwaardige ingrediënten en is samengesteld volgens wetenschappelijk onderbouwde formules.

Voelt u zich futloos? 

Bent u mentaal & fysiek moe en futloos? Een energieboost kan wonderen doen!

Last van mentale en fysieke vermoeidheid? De vitaliteit van vroeger lijkt verdwenen? Je snakt naar nieuwe stimulansen, naar herwonnen energie? Blijf niet bij de pakken zitten: Postive Mind & Energy geeft je een krachtige duw in de rug.

Futloosheid en lusteloosheid kunnen een gevolg zijn van langdurige negatieve (stress)gevoelens of van professionele vermoeidheid. De werkzame saffraan in Postitive Mind & Energy verzacht je mentale dip en zorgt voor een welgekomen opkikker.

Moodlab Positive Mind & Energy brengt de boost die je nodig hebt tijdens een mentale dip. Enerzijds ondersteunt de saffraan je positiviteit en levensvreugde. Anderzijds hebben de Ginseng en de Rhodiola een positief effect op je fysieke & mentale energie. 

Bent u slapeloos? 

Ken je dat gevoel als je doodmoe in bed kruipt: piekeren, woelen, elk uur van de nacht zien passeren? Je hoofd zit vol en je vindt geen rust. Hoe kan je dan ’s morgens fris en vrolijk opstaan? Je slaap is essentieel om te recupereren. Niet voldoende slapen kan je onderuit halen, dit moet je vermijden.

Ga op tijd naar bed, probeer nog wat te ontspannen voor het slapengaan, ook Moodlab Positive Mind & Sleep kan je ondersteunen bij het inslapen en doorslapen, bovendien is dit een volledig natuurlijk hulpmiddel. 

Prikkelbaarheid en vermoeidheid kunnen een gevolg zijn van slapeloze nachten. De werkzame saffraan in Moodlab Positive Mind & Sleep verzacht je mentale dip. De melissa en valeriaan ondersteunen bij het inslapen en het doorslapen.

Moodlab Positive Mind & Sleep ondersteunt mensen zowel bij het inslapen als doorslapen met een volledig natuurlijk voedingssupplement, dat geen gewenning veroorzaakt.

Moodlab Positive Mind en Sleep is opgebouwd uit een selectie kwalitatieve planten en hoogwaardige ingrediënten en is samengesteld volgens wetenschappelijk onderbouwde formules.

Ontdek het volledige gamma van Moodlab:

Optiphar, uw online apotheek

Voor advies of hulp, contacteer ons

Gratis thuislevering
vanaf €49 (BE & NL)
Discrete omgang
met uw bestelling
Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
Betaalmogelijkheden
Snelle levering door