Omwille van uitzonderlijke drukte door het Coronavirus, lopen leveringen mogelijk enige vertraging op. Alvast bedankt voor uw begrip.

Silicium: de ontbrekende schakel voor een stralende huid, mooi haar en sterke nagels.

Huid, haar en nagels maken deel uit van het immense bindweefselnetwerk van de mens. Dit netwerk bestaat voor het grootste deel uit structuurvezels : collageen, elastine, keratine en hyaluronzuur. Vanaf 21 jaar vermindert de activiteit van de cellen die deze vezels aanmaken. Deze activiteit neemt progressief verder af tijdens het verouderingsproces waardoor we minder kwalitatieve vezels aanmaken en het netwerk zijn structuur verliest. De huid wordt dunner, fijne lijntjes en rimpels ontstaan, nagels brokkelen af en haren breken af.

Terug een stralende huid, mooi haar en sterke nagels ?


Wetenschappers zijn erin geslaagd om door de inname van silicium de cellen te heractiveren die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van de structuurvezels. Silicium verhoogt daarom de aanmaak van collageen, keratine, elastine en hyaluronzuur, verbetert de elasticiteit en stevigheid van de huid én verbetert de kwaliteit van haren en nagels.

Waarom extra Silicium innemen? 


De gemiddelde inname van silicium via de voeding is onvoldoende om in de dagelijkse hoeveelheid te voorzien. Dit onevenwicht leidt tot tekorten en een verminderde productie van collageen, keratine, elastine en hyaluronzuur met als gevolg een verminderde kwaliteit van huid, haar en nagels. Voedingsupplementen op basis van silicium kunnen hier de oplossing bieden.

Heb je nog bijkomende vragen of nood aan extra advies? Contacteer ons dan telefonisch op +32 (0)14 67 19 96 of stuur een e-mail naar info@optiphar.com. We helpen je graag verder!

Niet gevonden wat u zocht?

Veilig online bestellen
Alle betalingsinformatie wordt geëncrypteerd en verzonden zonder risico door gebruik te maken van een "Secure Sockets Layer" (SSL) protocol.
Multisafepay
Optiphar, uw online apotheek

Voor advies of hulp, contacteer ons

Gratis levering
€39 (BE) - €49 (NL)
Discrete omgang
met uw bestelling
14 dagen
retourneren
Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
Betaalmogelijkheden
Snelle levering door