Merken

Toon meer...

Baby toebehoren

Accessoires voor baby's

In deze categorie vindt u allerlei accessoires voor uw baby. Zo is er een aanbod aan bestek en bordjes, zodat uw kleintje zelf veilig kan eten.
Heeft uw baby last van doorkomende tandjes? Bestel dan een bijtring die helpt om de pijn van doorkomende tandjes te verlichten.
Deze zijn verkrijgbaar in allerlei speelse vormen en kleuren zodat uw kleintje deze snel zal accepteren. Er zijn zelfs bijtringen inclusief rammelaar.

Bij Optiphar vindt u knuffeltjes in de vorm van allerlei zachte diertjes. Zo kan kan u uw baby een geruststellend gevoel geven en helpen slapen. Ook voor manicuresetjes kunt terecht bij Optiphar.

In deze categorie zijn er ook herbruikbare identificatie armbandjes te vinden waar u de naam en gegevens van uw kleintje kunt opschrijven. 

Komt het eerste zonnetje erdoor of gaat u op reis? Dan is het belangrijk om niet alleen de huid, maar ook de oogjes van uw kleintje te beschermen tegen schadelijke UV-stralen. Ontdek hier onze zonnebrillen die speciaal werden ontworpen voor baby's. 

Optiphar, uw online apotheek

Voor advies of hulp, contacteer ons

Gratis thuislevering
vanaf €49 (BE & NL)
Discrete omgang
met uw bestelling
Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
Betaalmogelijkheden
Snelle levering door