Omwille van uitzonderlijke drukte door het Coronavirus, lopen leveringen mogelijk enige vertraging op. Let op: u kan MAXIMUM 2 stuks per referentie aankopen. Alvast bedankt voor uw begrip.

Merken

Blush

Blush

Een blush is onmisbaar in uw make-uproutine. Dit product zorgt er namelijk voor dat uw gezicht een frisse en gezonde uitstraling krijgt. Een blush kan aangebracht worden boven foundation om terug een natuurlijke kleur in het gezicht te krijgen, maar kan ook perfect rechtstreeks op de huid aangebracht worden. Breng een blush aan op de appeltjes van uw wangen en vervaag richting de jukbeenderen voor een natuurlijk resultaat.

Let erop dat u de blush lichtjes aanbrengt met een borsteltje en gebruik niet te veel product. Het is ook belangrijk om de juiste kleur te kiezen. Uiteraard kiest u de kleur die u zelf het mooist vindt passen bij uw huidkleur, maar hier zijn enkele basistips:

  • Lichte huid: roze en koraal.
  • Getinte of olijfkleurige huid: roze en perzikkleur.
  • Donkerdere huid: donkerrood, brons of donkerroze, maar ook felle kleuren.

In de online webshop van Optiphar vindt u mooie blushes van verschillende topmerken zoals Clarins, Clinque, Cent pur Cent, T. Leclerc en meer!

Optiphar, uw online apotheek

Voor advies of hulp, contacteer ons

Gratis levering
vanaf 40€
Discrete omgang
met uw bestelling
14 dagen
retourneren
Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
Betaalmogelijkheden
Snelle levering door