Omwille van uitzonderlijke drukte door het Coronavirus, lopen leveringen mogelijk enige vertraging op. Let op: u kan MAXIMUM 2 stuks per referentie aankopen. Alvast bedankt voor uw begrip.

Merken

Toon meer...

Hydraterende gezichtsmaskers

Hydraterende gezichtsmaskers

Een gezichtsmasker zorgt ervoor dat de huid tijdelijk wordt afgesloten. Daardoor ontstaat er vocht en warmte die wordt vastgehouden door de huid. Dat zorgt voor een betere doorbloeding van de huid. De huidcellen worden dan beter voorzien van zuurstof en ze worden gevoed. Afvalstoffen kunnen vervolgens verder afgevoerd worden. De huid verliest z’n losse schilfers, met een gladdere huid als resultaat.

Heeft u een droge huid? Met een hydraterend gezichtsmasker brengt u de vochtbalans van uw huid weer op peil. Deze maskers bevatten vaak hydraterende ingrediënten, zoals hyaluronzuur of glycerine. Ze voelen fris aan en geven vocht aan uw huid, zonder deze te laten glimmen.

In het ruim assortiment van Optiphar vindt u gelaatsmaskers van bekende merken zoals Caudalie, Clarins, Darphin, Filorga en Vichy. Bekijk ook ons aanbod aan zuiverende maskers, anti-ageingmaskers en maskers tegen pigmentvlekken en roodheid.

Optiphar, uw online apotheek

Voor advies of hulp, contacteer ons

Gratis levering
vanaf 40€
Discrete omgang
met uw bestelling
14 dagen
retourneren
Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
Betaalmogelijkheden
Snelle levering door