Omwille van uitzonderlijke drukte door het Coronavirus, lopen leveringen mogelijk enige vertraging op. Alvast bedankt voor uw begrip.

Merken

Lippen

Lippen

Met een lippenstift accentueert u uw lippen en maakt u uw complete make-up look af. Om de lippen meer vorm te geven, kunt u een lippenpotlood gebruiken, dat bij de kleur van uw lippenstift aansluit. Een lippotlood zorgt er bovendien voor dat uw lippenstift langer blijft zitten. Lippenstiften zijn verkrijgbaar in tal van tinten en texturen. Een glanzende lippenstift bevat doorgaans meer olie en is meer doorschijnend of transparant, maar zal minder lang houden dan bijvoorbeeld een matte lippenstift. Matte lippenstiften, zoals die van Clarins, geven meer kleurintensiteit omdat ze sterker gepigmenteerd zijn. Tegenwoordig bestaan er ook vloeibare lippenstiften. Deze zijn vergelijkbaar met een lipgloss maar hebben een hogere dekking en houden ook langer. Vaak wordt er na de lippenstift ook gebruikgemaakt van een lipgloss of lipolie. Dit zal de lippen voeden en laat ze er voller uitzien. 

In het ruime gamma van Optiphar kunt u make-up lippenstiften van verschillende bekende merken kopen, waaronder ClarinsCliniqueCent Pur Cent en T.LeClerc

  Optiphar, uw online apotheek

  Voor advies of hulp, contacteer ons

  Gratis levering
  vanaf €49 (BE)
  Discrete omgang
  met uw bestelling
  14 dagen
  retourneren
  Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
  Betaalmogelijkheden
  Snelle levering door