Omwille van uitzonderlijke drukte door het Coronavirus, lopen leveringen mogelijk enige vertraging op. Let op: u kan MAXIMUM 2 stuks per referentie aankopen. Alvast bedankt voor uw begrip.

Merken

Make-upborstels en -sponzen

Met behulp van borstels en sponzen kunt u uw make-up snel en eenvoudig aanbrengen met een natuurlijk en streepvrij resultaat. Om uw foundation aan te brengen, kijkt u eerst naar het soort foundation dat u hebt gekozen alvorens aan de slag te gaan. Zo gebruikt u voor een vloeibare foundation bijvoorbeeld een BeautyBlender. Dit is een sponsje dat u vochtig of droog kunt gebruiken. Een andere manier om uw vloeibare foundation aan te brengen, is met behulp van een borstel speciaal ontwikkeld om foundation gelijkmatig op het gelaat aan te brengen. Of u nu een foundation in crème- of poedervorm gebruikt, met een goede borstel bereikt u altijd een mooi en egaal resultaat.

Bij Optiphar zijn er natuurlijk nog heel wat andere borstels te verkrijgen, bijvoorbeeld borstels om uw concealer, blush, highlighter, oogschaduw en eyeliner aan te brengen. In het ruime gamma van Optiphar kunt u make-up kwasten en sponzen van verschillende bekende merken kopen, waaronder Clarins, Clinique, Cent Pur Cent en T.LeClerc.

  Optiphar, uw online apotheek

  Voor advies of hulp, contacteer ons

  Gratis levering
  vanaf 40€
  Discrete omgang
  met uw bestelling
  14 dagen
  retourneren
  Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
  Betaalmogelijkheden
  Snelle levering door