Omwille van uitzonderlijke drukte door het Coronavirus, lopen leveringen mogelijk enige vertraging op. Alvast bedankt voor uw begrip.

Merken

Nagelbijten

Nagelbijten

Nagelbijten wordt omschreven als een onbewuste impuls die nagelbijters niet kunnen controleren en onbewust steeds herhalen. Het treedt vooral op in spannende situaties, bij stress, verveling, boosheid of om andere redenen. Door op uw nagels te bijten, zien deze er gescheurd en onverzorgd uit. Daarbovenop is het slecht voor de gezondheid. Denk maar aan de vele bacteria die onder de nagels schuil zitten en terechtkomen in de mond. 

Stoppen met nagelbijten lijkt soms onmogelijk, maar dat is het zeker niet. Om u van deze gewoonte af te leren, hebben we bij Optiphar verschillende producten die u hierbij kunnen helpen. 

In onze online webshop hebben we nagelbijtpennen en nagellak, die u kunt aanbrengen op de nagelrand. Deze producten hebben een zeer bittere smaak die u ervan zal weerhouden op uw nagels te bijten. Dit is zeer doeltreffend voor mensen die vaak niet doorhebben dat ze aan het nagelbijten zijn. De geur en smaak van de producten wordt trouwens niet overgedragen wanneer u iets aanraakt. 

Optiphar, uw online apotheek

Voor advies of hulp, contacteer ons

Gratis levering
vanaf €49 (BE)
Discrete omgang
met uw bestelling
14 dagen
retourneren
Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
Betaalmogelijkheden
Snelle levering door