Omwille van uitzonderlijke drukte door het Coronavirus, lopen leveringen mogelijk enige vertraging op. Alvast bedankt voor uw begrip.

Merken

Neusspray

Neusverkoudheid

Een verstopte neus is erg vervelend, vooral 's nachts. U kunt niet goed ademhalen, waardoor u minder goed slaapt en vermoeidheid snel de kop opsteekt. Ook een loopneus is een symptoom van een verkoudheid dat erg veel voorkomt. 

Bij een neusverkoudheid is het slijmvlies in de neus en bijholtes ontstoken. Deze ontsteking wordt veroorzaakt door een virus. Ons lichaam probeert dit virus te bestrijden door de bloedvaten te verwijden. Hierdoor verhoogt de bloedtoevoer, wat dan weer zorgt voor een verhoogde druk op de haarvaten van het slijmvlies. Dit zorgt ervoor dat er water in de bloedvaten dringt dat vervolgens als snot uit de neus loopt. In een later stadium van de verkoudheid, wordt dit dikker en is er sprake van neusverstopping.

Bij Optiphar vindt u geneesmiddelen in de vorm van een neusspray die u kunnen helpen om de symptomen van een neusverkoudheid te verlichten. In deze categorie vindt u geneesmiddelen van merken zoals Sofrasolone, Nesivine en Otrivine.

Optiphar, uw online apotheek

Voor advies of hulp, contacteer ons

Gratis levering
€39 (BE) - €49 (NL)
Discrete omgang
met uw bestelling
14 dagen
retourneren
Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
Betaalmogelijkheden
Snelle levering door