Profiteer tot en met 24 oktober van gratis verzending en gratis Dermalex handzeep vanaf €29,99

Merken

Oncologie

Huidverzorging bij oncologie

Kankerbehandelingen zijn in de voorbije jaren sterk geëvolueerd. Chemotherapie, radiotherapie, hormonentherapie, immunotherapie, targeted therapy,.. Deze behandelingen hebben echter vaak een negatieve invloed op de huid en zijn een ware beproeving voor het lichaam. Kankerbehandelingen brengen vaak grote veranderingen voor het lichaam en de huid met zich mee. Deze veranderingen hangen af van welke behandeling een kankerpatiënt ondergaat. De huid kan als gevolg hiervan oncomfortabel en ruw aanvoelen, gespannen zijn, jeuken of zelfs schilferen, vooral op de ledematen. Deze lichamelijke veranderingen kunnen gecompenseerd en verlicht worden met behulp van aangepaste dermocosmetica. 

In deze categorie vind je producten die geschikt zijn voor kankerpatiënten die behandelingen ondergaan. Zo vind je hier onder andere wasgels en bodylotions, maar ook make-up die dermatologisch getest is voor de extra gevoelige huid. 


In deze blog leggen we uit hoe je deze ongewenste effecten kan verzachten, met welke producten je de huid het best verzorgt en hoe je het dagelijks comfort kan verbeteren.
Optiphar, uw online apotheek

Voor advies of hulp, contacteer ons

Gratis thuislevering
vanaf €49 (BE & NL)
Discrete omgang
met uw bestelling
Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
Betaalmogelijkheden
Snelle levering door