Profiteer tot en met 24 oktober van gratis verzending en gratis Dermalex handzeep vanaf €29,99

Merken

Toon meer...

Thuiszorg en EHBO

6751 producten gevonden
16 32 64

Zorg

Optiphar heeft een ruim aanbod aan verzorgingsproducten die een optimale gezondheid garanderen. Ontdek hoe Optiphar u kan helpen en geef uw lichaam de zorg die het verdient.

Incontinentie of ongecontroleerd urineverlies is niet erg, maar kan soms wel erg vervelend zijn. Ongewild urineverlies komt op elke leeftijd voor, maar het zijn vooral vrouwen en senioren die erdoor getroffen worden. Stevig en ondersteunend incontinentiemateriaal is dan ook van essentieel belang. Bekende merken zoals Tena, AttendsHartmann en Always bieden een ruim gamma aan incontinentiemateriaal aan, zodat u op elk moment van de dag een beschermend gevoel heeft. Kom deze en andere merken ontdekken in het verzorgingsgamma van Optiphar.

Podologie houdt zich bezig met de structuur, functie en fysiopathologie van de voet in relatie tot hoger gelegen segmenten zoals de knieën, heupen of rug. Onze voeten krijgen het vaak zwaar te verduren. Verkeerd schoeisel, zware inspanningen of blessures zijn maar enkele oorzaken van voetproblemen zoals hamerteen, eksteroog, likdoorn, hielspoor, knobbel of hallux valgus. Optiphar biedt een ruime keuze aan producten van onder andere Epitact, Scholl en Bota die deze voetproblemen en de pijn die er vaak mee gepaard gaat verlichten. 

Steunkousen en steunverbanden dienen logischerwijs tot het ondersteunen van ons lichaam. Steunkousen verlichten de pijn van lichamelijke ongemakken zoals spataderen of zwellingen, maar ze kunnen ook preventief gedragen worden. Merken zoals BotaJobst en Scholl zijn hierin de koploper en zijn te verkrijgen bij Optiphar. Steunverbanden worden aangelegd bij kwetsuren en letsels aan het lichaam om de nodige rust en steun te geven. Ze dienen ook om eventuele pijn te stillen. Bekende merken zoals Epitact, Futuro, SloanMcdavid en Push care geven u de steun die u nodig hebt.  

Optiphar heeft een ruim aanbod aan zelftests die u zelf op een comfortabele, anonieme manier kunt afnemen. U kunt bij Optiphar terecht voor alcoholtests en drugstests, allergietests, bloedstrips en urinestrips, pH-testen en maagpreventie en darmpreventie. Verder kunt u zich ook testen op een te hoge cholesterol, ijzertekort, SOA’s, HIV, menopauze, urineweginfecties en vruchtbaarheid. Al deze zelftests van bekende merken zijn verkrijgbaar bij Optiphar.

Verder biedt Optiphar een uitgebreid gamma aan medische toestellen van bekende merken zoals Braun, Omron, Hartmann en Vicks. Deze medische hulpmiddelen zorgen ervoor dat uw klachten zoals koorts, een te hoge bloeddruk of cholesterol kunt opsporen aan de hand van bijvoorbeeld een thermometer of bloeddrukmeter. Ook bij al bestaande aandoeningen kunnen deze medische instrumenten hulp bieden. Zo vindt u in het aanbod onder andere aerosol compressors voor een betere ademhaling, saturatiemeters en weegschalen die uw vetpercentage meten.

Steeds meer mensen kiezen voor thuiszorg waarbij verzorging en verpleging aan huis gebeurt. Om een optimale thuisverzorging te kunnen verlenen, is het belangrijk om te beschikken over de juiste producten zoals aangepast beddengoed en kussens, wandbeugels, handschoenen en naalden en spuiten. Deze en andere producten van bekende merken zoals Tempur, Hartmann en Sissel vindt u terug in het assortiment verzorgingsproducten van Optiphar.

Volgt u een bepaald medisch dieet? Heeft u een allergie voor bepaalde voedingsstoffen zoals gluten of lactose? Heeft u last van een slikstoornis? Medische voeding of dieetvoeding heeft een aangepaste samenstelling waar bepaalde voedingsstoffen uit zijn weggelaten of in minimale hoeveelheid worden aangeboden. Zo kunt ook u genieten van uw favoriete voeding. Optiphar heeft een ruime keuze aan medische voeding van bekende merken zoals Fortimel, Delical, Fresubin, Resource en Prodia.

Diabetes of suikerziekte is een aandoening die gekenmerkt wordt door een te hoog suikergehalte in het bloed. De cellen zijn niet in staat om genoeg suiker op te nemen, waardoor deze gevangen blijft in het bloed. Het is daarom van essentieel belang om op regelmatige basis uw bloedsuikerspiegel te controleren. Toestellen die u hierbij kunnen helpen zijn OneTouch, Accu Chek en Bayer Contour Next. Deze en andere producten zijn te verkrijgen in het verzorgingsgamma van Optiphar.

Optiphar, uw online apotheek

Voor advies of hulp, contacteer ons

Gratis thuislevering
vanaf €49 (BE & NL)
Discrete omgang
met uw bestelling
Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
Betaalmogelijkheden
Snelle levering door