Merken

Toon meer...

Voeding en verzorging voor uw baby

Baby's

Uw baby verdient de beste verzorging! Optiphar biedt een ruime keuze aan verzorgingsproducten voor het haar en de huid van uw baby van bekende en veilige merken zoals Mustela, Galenco, Bioderma, Dermocrem, Uriage en Bepanthol. Heeft uw baby een atopische, droge, geïrriteerde of beschadigde huid? Of zoekt u een badolie, parfum, badschuim, luierzalf, shampoo, lichaamscrème of lichaamsolie die geschikt voor de tere huid van baby’s? Optiphar heeft ook een uitgebreid gamma aan zonneproducten die speciaal werden ontwikkeld om baby’s en kinderen te beschermen tegen de zon. Verkiest u nu een spray, crème, melk voor het gelaat en lichaam van uw baby, bij Optiphar vindt u vast wat u zoekt. Verzorgingsproducten die kinderkwaaltjes zoals darmkrampen, melkkorstjes, een verkoudheid of pijn door tandjes snel verhelpen, vindt u ook in ons aanbod.

Ook een juiste en aangepaste voeding voor uw baby of kindje is erg belangrijk. Bekende merken zoals Nestlé NAN, Nutricia Nutrilon, Novalac, Nutramigen, Enfamil en Pregestimil bieden een ruime keuze aan flesvoeding die aangepast is aan de leeftijd en specifieke behoeften van uw baby. Zo is er bijvoorbeeld melk voor prematuur geboren baby’s en baby’s die een koemelkallergie hebben, melk die baby’s langer een verzadigd gevoel geeft, sojamelk die 100% plantaardig en lactosevrij is en melk die het teruggeven van melk vermindert. Ook aan groeimelk, granen, maaltijdpotjes met fruiten of groenten is er een ruim aanbod, bijvoorbeeld van Olvarit.

Ook spenen, zuigflessen en fopspenen van merken MAM, Difrax, Avent, Bibi en Nuby zijn aangepast aan de specifieke behoeften van uw baby en vindt u in verschillende kleuren en motieven bij Optiphar. Drinkbekers en accessoires voor de reiniging van flessen vindt u ook terug in ons aanbod, net als thermometers, onder andere van het merk Braun, die u zullen helpen om de lichaamstemperatuur van uw baby of kindje nauwkeurig te bepalen.

Vergeet bovendien uw lichaam niet wanneer u zwanger bent! De juiste vitaminen kunnen een positieve invloed hebben op uw zwangerschap, maar ook een goede huidverzorging, die bijvoorbeeld striemen voorkomt, kan noodzakelijk zijn. Accessoires voor borstvoeding zoals een borstpomp, borstkompressen of producten voor een goede tepelverzorging vindt u ook bij Optiphar.

Optiphar, uw online apotheek

Voor advies of hulp, contacteer ons

Gratis thuislevering
vanaf €49 (BE & NL)
Discrete omgang
met uw bestelling
Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
Betaalmogelijkheden
Snelle levering door