Omwille van uitzonderlijke drukte door het Coronavirus, lopen leveringen mogelijk enige vertraging op. Alvast bedankt voor uw begrip.

Gaviscon Antizuur-Antireflux 600 ml

Reckitt benckiser | Verpakking: 600 ml | CNK: 3026192
Gaviscon Antizuur-Antireflux
17,97

Bestel vandaag voor 15u, dinsdag geleverd

  • Gratis levering vanaf €40 in België en €49 in Nederland
  • Discrete verpakking
  • Gratis ophalen en retourneren in 3 échte apotheken
  • Klanten geven Optiphar een 9,3/10
Gaviscon antizuur is een suspensie die men kan gebruiken om de symptomen van brandend maagzuur en zure oprispingen te verzachten.

Beschrijving

Gaviscon antizuur-antireflux is een combinatie van twee antacida (calciumcarbonaat en natriumbicarbonaat) en een alginaat en heeft een dubbele werking :

Het neutraliseert overmatig maagzuur, waardoor de pijn en het ongemak afneemt. Het vormt een beschermend laagje over de maaginhoud, waardoor het branderige gevoel in uw borststreek wordt verzacht. Gaviscon antizuur wordt gebruikt voor de behandeling van zuurgerelateerde klachten die veroorzaakt worden door reflux van zure maaginhoud naar de slokdarm. Deze klachten kunnen bestaan uit brandend maagzuur, zure oprispingen en indigestie, en kunnen bijvoorbeeld ontstaan na de maaltijd of tijdens de zwangerschap.

Dit is een geneesmiddel: geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaar buiten bereik van kinderen, en lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker alvorens een geneesmiddel te gebruiken wanneer u zwanger bent. Indien er bijwerkingen optreden, neem meteen contact op met uw huisarts. Geneesmiddelen kunnen niet worden teruggenomen, behalve in geval van gebrek.

Gebruik

Gaviscon suspensie antizuur kan men gebruiken bij volwassenen, ouderen en kinderen vanaf 12 jaar. Men neemt 1 eetlepel Gaviscon suspensie na de maaltijd en voor het slapengaan, maximaal viermaal daags. Men moet wel de gaviscon suspensie goed schudden voor gebruik.

Ingrediënten

De werkzame stoffen in elke 10 ml Gaviscon antizuur-antireflux zijn 500 mg natriumalginaat, 213 mg natriumbicarbonaat en 325 mg calciumcarbonaat. De andere stoffen in dit middel zijn carbomeer, methylparahydroxybenzoaat (E218) , propylparahydroxybenzoaat (E216), natriumsacharine, pepermuntsmaakstof, natriumhydroxide en water. Gaviscon antizuur-antireflux bevat geen suiker en gluten.

Informatie is vrijblijvend. Op elke verpakking staan de ingrediënten vermeld.

Indicaties

Symptomen van gastro-oesofageale reflux zoals zure oprispingen, brandend gevoel in de maagstreek, indigestie (door reflux), bijvoorbeeld na een maaltijd of tijdens de zwangerschap.

Product Specificaties

Lengte x breedte x hoogte (mm) 83 x 86 x 184
Gewicht (g) 1017
Leveringsinformatie
België: € 3,45
Gratis vanaf € 40

Nederland: € 4,45
Gratis vanaf € 49

Ophaling in onze apotheken: gratis
Bekijk alle leveringsinformatie
Ons engagement
  • Gratis levering vanaf €40 (BE) of €49 (NL)
  • Discrete verpakking
  • Scherpe kortingen
Meer over ons weten?
Optiphar, uw online apotheek

Voor advies of hulp, contacteer ons

Gratis levering
vanaf 40€ (BE)
Discrete omgang
met uw bestelling
14 dagen
retourneren
Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
Betaalmogelijkheden
Snelle levering door