Lunestil 30 duocapsules

Febelcare | Verpakking: 30 duocapsules | CNK: 4138145
Lunestil
13,96
€ 19,95 -30%
Promo geldig t.e.m. 31/12/2021

Bestel vandaag voor 15u, morgen geleverd

 • Gratis thuislevering in België en Nederland vanaf €49
 • Discrete verpakking
 • Gratis ophalen en retourneren in 3 échte apotheken
 • Klanten geven Optiphar een 9,6/10
Lunestil is een voedingssupplement dat zorgt voor een goede en gezonde nachtrust zodat je de volgende ochtend uitgerust wakker wordt.

Beschrijving

Lunestil is een voedingssupplement dat zorgt voor een goede en gezonde nachtrust zodat je de volgende ochtend uitgerust wakker wordt. Lunestil combineert in zijn revolutionaire duocapsule (capsule in een capsule) vier krachtige elementen. Deze unieke combinatie zorgt voor mentale rust voor het slapengaan en draagt bij tot een gezonde nachtrust - geeft geengewenning of slaperigheid bij het ontwaken. 

 • Rust en ontspanning voor het slapengaan.
 • Gemakkelijker inslapen.
 • Kwalitatieve nachtrust.
 • Geeft geen gewenning, verslaving of slaperigheid bij het ontwaken.
 • Bevat de volgende krachtige componenten:
  Essentiële lavendelolie (Lavandula Angustifolia Mill. 80 mg). Lavendel (Lavandula Angustifolia Mill.) wordt al eeuwenlang gebruikt als relaxerende plant. Ze krijgt ontspannende eigenschappen toegeschreven en draagt bij tot een goede nachtrust. De essentiële olie wordt verkregen door stoom-destillatie van de bloemen van deze plant. Bij de ontwikkeling van LUNESTIL werd gekozen voor deze Lavandula Angustifolia Mill. 80 mg om zich voor het slapengaan te ontspannen en om gemakkelijker in slaap te vallen.
  Passiebloem (Passiflora incarnata 200 mg). De passiebloem komt oorspronkelijk uit de warmere delen van Noord- en Zuid-Amerika, waar ze door de inheemse bevolking wordt gebruikt om rust te brengen. Passiflora incarnata wordt in de westerse wereld gebruikt voor een goede slaapkwaliteit en werd ook uitvoerig wetenschappenlijk bestudeerd. In de binnenste capsule van LUNESTIL werd gekozen voor 200 mg Passiflora incarnata die zorgt voor een goede en gezonde nachtrust.
  Melatonine 0,295 mg. Je lichaam heeft zijn eigen interne klok die je natuurlijke cyclus van slapen en waken reguleert. Die interne klok regelt hoeveel melatonine je lichaam aanmaakt. Het melatoninegehalte stijgt 's avonds en blijft het grootste deel van de nacht hoog. In de vroege ochtend daalt je melatoninespiegel.
  Vitamine B6. Door de extra toevoeging van vitamine B6, ondersteunt LUNESTIL de normale werking van het zenuwstelsel en draagt het bij tot de vermindering van vermoeidheid om fris wakker te worden na een goede nachtrust.

Gebruik

 • LUNESTIL is aangewezen voor gebruik bij volwassenen vanaf 18 jaar. 
 • Neem 1 duocapsule per dag 1 uur voor het slapengaan. 
 • In te nemen met een glas water, met of zonder voedsel. 
 • Neem LUNESTIL niet in terwijl je neerligt.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Koel en droog bewaren. Buiten het bereik van kinderen houden. Lees aandachtig de bijsluiter en vraag raad aan uw arts of apotheker indien er bijwerkingen optreden.

Ingrediënten

Gehydrogeneerde zonnebloemolie (Helianthus annuus); Passiebloemextract (Passiflora incarnata extract 200 mg); Omhulling: Visgelatine, Glansmiddel: Hydroxypropylmethylcellulose, Geleermiddel: Gellangom; Lavendelolie(Lavandula angustifólia Mill. 80 mg); Pyridoxinehydrochloride (vit B6 2 mg – 143 % RI*); Melatonine (0.295 mg); Vulstof: Microkristallijne cellulose; Kleurstof: Kopercomplex van chlorofylinen. *RI: referentie-inname.

CLEAN LABEL GARANTIE:LUNESTIL bevat geen titaniumdioxide en geen siliciumdioxide. De buitenste capsule bestaat uit visgelatine, de binnenste capsule is plantaardig. Lactose- en glutenvrij.

LUNESTIL is een voedingssupplement van de hoogste kwaliteit, geproduceerd onder de strengste kwaliteitsnormen.

Informatie is vrijblijvend. Op elke verpakking staan de ingrediënten vermeld.

Specificaties

Deze unieke 4 in 1 formule draagt bij tot een gezonde nachtrust en geeft geen gewenning of slaperigheid bij het ontwaken.

EEN UNIEKE TECHNOLOGIE:De grote innovatie van LUNESTIL is niet enkel de unieke combinatie van deze krachtige en doeltreffende componenten, maar ook de manier van vrijgave die uitvoerig onderzocht en geoptimaliseerd werd.

De buitenste capsule van LUNESTIL bevat 80 mg Lavandula Angustifolia Mill. waardoor deze na inname als eerste vrijkomt en opgenomen wordt. Zo oefent ze haar ontspannende en rustgevende werking uit die je optimaal voorbereidtop een goede nachtrust.

De binnenste capsule van LUNESTIL zal door middel van vertraagde afgifte zijn componenten 1 uur na inname vrijgeven in het lichaam, zodat deze de werking van LUNESTIL kunnen vervolledigen nadat men is ingeslapen. Debinnenste capsule bevat Passiflora incarnata, melatonine en vitamine B6.

Meer informatie vind je op de website van Lunestil.

Indicaties

Slaapproblemen

Leveringsinformatie
België: € 3,45
Gratis vanaf € 39 (Afhaalpunt - DPD)
Gratis vanaf € 49 (Thuislevering - PostNL)


Nederland: € 4,45
Gratis vanaf € 49 (PostNL)

Ophaling in onze apotheken: gratis
Bekijk alle leveringsinformatie
Ons engagement
 • Gratis thuislevering in België en Nederland vanaf €49 
 • Discrete verpakking
 • Scherpe kortingen
Meer over ons weten?

Gerelateerde producten

Optiphar, uw online apotheek

Voor advies of hulp, contacteer ons

Gratis thuislevering
vanaf €49 (BE & NL)
Discrete omgang
met uw bestelling
Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
Betaalmogelijkheden
Snelle levering door