Omwille van uitzonderlijke drukte door het Coronavirus, lopen leveringen mogelijk enige vertraging op. Alvast bedankt voor uw begrip.

Nutramigen Puramino 400 g

Nutramigen | Verpakking: 400 g | CNK: 3183316
Nutramigen Puramino
42,30

Bestel vandaag voor 15u, morgen geleverd

Gratis verzending
 • Gratis levering vanaf €39 in België en €49 Nederland
 • Discrete verpakking
 • Gratis ophalen en retourneren in 3 échte apotheken
 • Klanten geven Optiphar een 9,3/10

Nutramigen Puramino is een dieetvoeding op basis van aminozuren voor baby’s en peuters met ernstige koemelkeiwitallergie en meerdere voedselallergieën.

Beschrijving

Nutramigen Puramino is een dieetvoeding op basis van aminozuren voor baby’s en peuters met ernstige koemelkeiwitallergie en meerdere voedselallergieën. Het wordt gebruikt wanneer koemelkallergie niet onder controle kon worden gebracht met een intensief gehydrolyseerde voeding. Nutramigen Puramino kan ook worden gebruikt voor baby’s en peuters met meerdere voedselallergieën.

Moedermelk is de ideale voeding voor zuigelingen. De Wereldgezondheidsorganisatie adviseert om uw baby de eerste zes maanden alleen borstvoeding te geven om een optimale groei, ontwikkeling en gezondheid te garanderen. Raadpleeg daarom steeds uw arts alvorens de beslissing te nemen om een zuigelingenmelk te gebruiken. Bewaar en bereid een zuigelingenmelk zoals aangegeven op de verpakking. Aan het onjuist bewaren of bereiden van zuigelingenmelk zijn risico’s verbonden.

Gebruik

Nutramigen Puramino is ontwikkeld om te dienen als enkele voedingsbron voor baby’s tot 6 maanden oud, en als belangrijk onderdeel van een steeds gevarieerder dieet voor peuters tot 24 maanden oud.

Specificaties

Baby’s met ernstige reacties op koemelkeiwit kunnen een voeding op basis van aminozuren nodig hebben.

 • In tegenstelling tot intensief gehydrolyseerde voedingen waarbij minder aminozuren zich verbinden om korte eiwitketens te vormen, bestaat Nutramigen Puramino uitsluitend uit aminozuren, de kleine bouwstenen die eiwitten vormen. Dit betekent dat het geen koemelkeiwit of fragmenten daarvan bevat waarop je baby allergisch kan reageren. 100% van de baby’s met koemelkallergie die Nutramigen Puramino kregen in het kader van klinische onderzoeken, kreeg geen allergische reactie of bijwerking.
 • Naast alle voedingsstoffen die je baby nodig heeft om te groeien en zich te ontwikkelen (zoals de regelgeving voorschrijft), bevat Nutramigen Puramino omega 3-vetzuren die DHA worden genoemd. Er is aangetoond dat het DHA-gehalte van Nutramigen Puramino de normale visuele ontwikkeling ondersteunt (bij een inname van 100 mg per dag).
 • Kosher en halal gecertificeerd Nutramigen Puramino is kosher en halal. De certificering is gedaan door 2 internationaal erkende organisatie: de 'Orthodox Union' en de 'Islamic Food and Nutrition Council of America (IFANCA)'.
 • Nutramigen Puramino bevat tryglicerides met middellange ketens, oftewel MCT olie. Dit vervangt de kokosnoot- en palmoleïne olie in de 'oude' Nutramigen AA. Dit zou de opname van het vet in de voeding door baby's met spijsverteringsproblemen moeten verbeteren.
 • De darmen zijn is een natuurlijke barrière tegen voedselallergenen, maar dit kan verstoord zijn bij zuigelingen met koemelkallergie. MCT olie is toegevoegd aan Nutramigen Puramino om een eenvoudige beschikbare bron van vetten en energie te verschaffen voor zuigelingen met vetmalabsorptie
Leveringsinformatie
België: € 3,45
Gratis vanaf € 39

Nederland: € 4,45
Gratis vanaf € 49

Ophaling in onze apotheken: gratis
Bekijk alle leveringsinformatie
Ons engagement
 • Gratis levering vanaf €39 (BE) of €49 (NL)
 • Discrete verpakking
 • Scherpe kortingen
Meer over ons weten?

Gerelateerde producten

Optiphar, uw online apotheek

Voor advies of hulp, contacteer ons

Gratis levering
€39 (BE) - €49 (NL)
Discrete omgang
met uw bestelling
14 dagen
retourneren
Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
Betaalmogelijkheden
Snelle levering door