Omwille van uitzonderlijke drukte door het Coronavirus, lopen leveringen mogelijk enige vertraging op. Alvast bedankt voor uw begrip.

Merken

Toon meer...

Bloedsuikerspiegel

46 producten gevonden
Bional Diabefyt
Mannavital Diebaton
GlucoCare
-20% Arkopharma Arkocaps Fenegriek Bio
€ 11,55
Promo geldig t.e.m. 31/07/2020
ControChol Forte
-20% Soria Alholvas XXI
€ 9,95
Promo geldig t.e.m. 31/07/2020
Berista
Berista 90 tabletten Wolfs
Berista
Berista 30 tabletten Wolfs
Deba Glucodal
Deba Glucodal 90 capsules Deba
Purasana Puragem Jeneverbes
Levertermijn 3 à 5 werkdagen.
Purasana Puragem Blauwe Bosbes
Levertermijn 3 à 5 werkdagen.
Fytobell Sugabalans
Lucovitaal Bloedsuikerspiegel
Levertermijn 5 à 8 werkdagen.
16 32 64

Bloedsuikerspiegel

Een stabiele bloedsuikerspiegel zorgt ervoor dat u meer energie hebt en draagt bij een een gezond, stabiel gewicht. Merkt u dat u soms duizelig of trillerig bent, en een rommelende maag hebt? Dan bestaat de kans dat uw bloedsuikerspiegel schommelt.

In het lichaam worden koolhydraten afgebroken tot glucose. Het hormoon insuline zorgt ervoor dat glucose in de cellen van het lichaam terechtkomen, waar de glucose wordt omgezet in energie. De hoeveelheid glucose in het bloed wordt gebruikt om uw bloedsuikerwaarden te meten. Zo kan worden bepaald of u een te lage of te hoge bloedsuikerspiegel hebt.

Wanneer uw bloedsuikerwaarden hoger dan 7,0 mmol/l liggen als u nuchter bent, is er sprake van diabetes. Veelvoorkomende symptomen van een bloedsuikerspiegel die te hoog is, zijn dorst, veel drinken en plassen, moeheid en prikkelbaarheid.

Een gezonde voeding die rijk is aan koolhydraten met veel vezels, zoals bepaalde groenten, fruit, peulvruchten en volkoren voedingswaren, zorgt ervoor dat uw bloedsuikerspiegel stabieler blijft. Deze koolhydraten worden immers langzamer afgebroken dan bijvoorbeeld suiker en witmeelproducten. Bij Optiphar vindt u bovendien een ruim aanbod aan voedingssupplementen die u kunnen helpen om uw bloedsuikerspiegel constant te houden. Deze supplementen bevatten vaak kaneel en dragen bij tot een normaal suikermetabolisme. In het gamma van Optiphar vindt u bekende merken zoals Mannavital, Bional, Soria en Nutrisan.

Optiphar, uw online apotheek

Voor advies of hulp, contacteer ons

Gratis levering
vanaf 40€ (BE)
Discrete omgang
met uw bestelling
14 dagen
retourneren
Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
Betaalmogelijkheden
Snelle levering door