Omwille van uitzonderlijke drukte door het Coronavirus, lopen leveringen mogelijk enige vertraging op. Alvast bedankt voor uw begrip.

Merken

Conditioners voor haaruitval

3 producten gevonden
-20% Vichy Dercos Densi-Solutions Versterkende Balsem
€ 17,00
Promo geldig t.e.m. 31/07/2020
-20% Vichy Dercos Energie Versterkende Conditioner
€ 17,00
Promo geldig t.e.m. 31/07/2020
-20% Klorane Kinine Conditioner
€ 12,00
Promo geldig t.e.m. 31/07/2020
16 32 64

Conditioners voor haaruitval

We kunnen spreken van haaruitval wanneer er minder nieuwe haren groeien dan dat we er verliezen. Haaruitval kan tal van oorzaken hebben, zoals stress, een ongezond voedingspatroon, hormonale veranderingen, het gebruik van bepaalde medicijnen of een slechte conditie van de hoofdhuid.

Het gebruik van een haarverzorgingsproduct dat speciaal voor haaruitval werd ontwikkeld kan uw haar en hoofdhuid een boost geven. Deze producten zitten doorgaans boordevol ingrediënten die uw haar voeden. In het gamma van Optiphar vindt u conditioners van kwalitatieve merken zoals Klorane en Vichy DercosOntdek bovendien ook ons aanbod aan shampoos die speciaal werd ontwikkeld om haaruitval te beperken en voorkomen.

Naast het gebruik van doelgerichte haarverzorgingsproducten, kunt u ook een voedingssupplement innemen dat rijk is aan tal van vitamines en mineralen. In het gamma van Optiphar vindt u kwalitatieve voedingssupplementen zoals Alline en Omnivit.

  Optiphar, uw online apotheek

  Voor advies of hulp, contacteer ons

  Gratis levering
  vanaf 40€ (BE)
  Discrete omgang
  met uw bestelling
  14 dagen
  retourneren
  Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
  Betaalmogelijkheden
  Snelle levering door