Merken

Toon meer...

Curcuma

51 producten gevonden
-31% Tilman Flexofytol Plus
€ 54,90
Promo geldig t.e.m. 31/03/2020
-20% Be Life Curcuma 2400
€ 18,30
Promo geldig t.e.m. 31/03/2020
-33% Tilman Flexofytol
€ 56,40
Promo geldig t.e.m. 31/03/2020
-30% Natural Energy Curcuma Complex
€ 52,50
Promo geldig t.e.m. 31/03/2020
Curcufen
Fytobell Curcuma Forte
Deba Curcuma 250
Solgar Turmeric Root Extract (Geelwortel, Curcuma)
Levertermijn 3 à 5 werkdagen.
Bionoto Optim Curcuma
16 32 64

Curcuma

Curcuma, ook bekend als geelwortel, is een oranje-gele wortel die afkomstig is van de plant curcuma longa. Deze krachtige antioxidant heeft tal van gezondheidsvoordelen, zoals een ontstekingsremmende werking, cholesterolverlagende en kankerremmende eigenschappen, een verbetering van het geheugen en leervermogen en een bescherming tegen hart- en vaatziekten. Curcuma wordt bovendien vaak gebruikt bij gewrichtspijnen en gewichtsproblemen als gevolg van artrose, ontstekingen en stijfheid gerelateerd aan artrose.

Optiphar heeft een ruim aanbod aan voedingssupplementen die rijk zijn aan curcuma. Vaak bevatten deze supplementen curcumine, een gele kleurstof die het actieve bestanddeel van de kurkumaplant vormt. Curcuma wordt bovendien in supplementen vaak gecombineerd met zwarte peper. Lees onze blog 'Het geheim achter kurkuma', indien u meer over dit wondermiddel te weten wilt komen of bekijk alle voedingssupplementen die rijk zijn aan kurkuma.

Bij Optiphar vindt u curcumasupplementen van bekende merken zoals Tilman Flexofytol, Mannavital Curcuma Platinum en Metagenics Curcudyn. Optiphar heeft bovendien een ruim aanbod aan voedingssupplementen die u kunnen helpen om uw gewrichten soepel te houden.

Optiphar, uw online apotheek

Voor advies of hulp, contacteer ons

Gratis levering
vanaf 40€
Discrete omgang
met uw bestelling
14 dagen
retourneren
Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
Betaalmogelijkheden
Snelle levering door