Omwille van uitzonderlijke drukte door het Coronavirus, lopen leveringen mogelijk enige vertraging op. Alvast bedankt voor uw begrip.

Merken

Geneesmiddelen tegen blauwe plekken

Geneesmiddelen tegen blauwe plekken

Een blauwe plek is een zichtbare bloeduitstorting op de huid. Een blauwe plek doet niet alleen pijn, maar kan ook ontsierend zijn. We onderscheiden drie verschillende soorten blauwe plekken:

  • De gewone blauwe plek of ecchymose. Deze komt het meest voor en is een ronde of onregelmatige blauwe of paarse vlek op de huid. Deze wordt meestal veroorzaakt door ergens tegenaan te botsen. 
  • Petechiën zijn kleiner dan een gewone blauwe plek (1 tot max. 3 mm). Dit zijn rode of paarse puntvormige huidverkleuringen.
  • Purpura zijn paars- of bruinrode verkleuringen van de huid, die vaak veroorzaakt worden door een onderliggende ziekte van de bloedvaten of de bloedplaatjes.

Bij Optiphar vindt u verschillende middelen om blauwe plekken te genezen. U vindt hier gels die verzachtend en verkoelend werken op bloeduitstortingen, kneuzingen en zwellingen. Er zijn ook tabletjes die inwerken op aders en zwelling.

Optiphar, uw online apotheek

Voor advies of hulp, contacteer ons

Gratis levering
vanaf 40€ (BE)
Discrete omgang
met uw bestelling
14 dagen
retourneren
Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
Betaalmogelijkheden
Snelle levering door