Omwille van uitzonderlijke drukte door het Coronavirus, lopen leveringen mogelijk enige vertraging op. Alvast bedankt voor uw begrip.

Merken

Geneesmiddelen tegen een droge hoest

Geneesmiddelen tegen een droge hoest

Een droge hoest, kriebelhoest of prikkelhoest wordt veroorzaakt door irritatie van de slijmvliezen en/of luchtwegen. De keel is droog, er is weinig slijm en uw luchtwegen raken geïrriteerd. Dit soort hoest is erg vervelend en verstoort vaak de nachtrust. Hierdoor bent u overdag dan weer moe. De oorzaak van een droge hoest kan een verkoudheid zijn, maar ook andere zaken zoals roken, stof of een droge lucht kunnen voor een kriebelende hoest zorgen. 

Een droge hoest gaat meestal vanzelf over. Bij Optiphar kunt u terecht voor een ruim aanbod aan geneesmiddelen die verlichting kunnen bieden bij een droge hoest en irritatie van de keel helpen te verminderen. In het gamma vindt u geneesmiddelen tegen een droge hoest in de vorm van siroop, capsules en tabletten. Bij Optiphar vindt u naast geneesmiddelen bovendien ook voedingssupplementen die verlichting bieden bij een droge hoest.

Optiphar, uw online apotheek

Voor advies of hulp, contacteer ons

Gratis levering
vanaf 40€ (BE)
Discrete omgang
met uw bestelling
14 dagen
retourneren
Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
Betaalmogelijkheden
Snelle levering door