Let op: door de uitzonderlijke drukte van Black Friday in combinatie met COVID-19, komt vertraging vaker voor.
Ook bij Optiphar zijn we helemaal klaar voor Cyber Monday!

Merken

Toon meer...

Geneesmiddelen tegen hoesten

Hoest

Heeft u een verkoudheid? Dan kan hoesten een van de vervelende symptomen zijn. Het is een manier voor ons lichaam om de luchtwegen te zuiveren en ziektekiemen te verwijderen. Het is daarom niet altijd goed om te kiezen voor een behandeling die het hoesten zal stoppen. Probeer eerst na te gaan wat de oorzaak van uw hoest is en met welk soort van hoest u te maken heeft.

Wanneer er slijmen worden opgehoest, is er sprake van een slijmhoest. Wanneer er geen slijmen worden opgehoest, gaat het om een droge hoest. Afhankelijk van welk soort hoest u last heeft, kunt u een geneesmiddel nemen dat verlichting kan bieden. Bij een slijmhoest kan een geneesmiddel helpen om vastzittend slijm losser te maken. Zo kan dit slijm gemakkelijker worden opgehoest. Bij een droge of kriebelhoest is er meer sprake van irritatie in de keel en kan een geneesmiddel helpen om deze irritatie te verzachten. Zo neemt het vervelende, kriebelende gevoel dat u ervaart af. 

Bij Optiphar kunt u terecht voor een ruim aanbod aan geneesmiddelen in de vorm van onder andere siroop, tabletten en capsules, die specifiek werden geformuleerd voor het soort hoest waarvan u last heeft. Bij Optiphar kunt u, naast geneesmiddelen, ook voedingssupplementen terugvinden, die u helpen wanneer u last heeft van een hoest.

Optiphar, uw online apotheek

Voor advies of hulp, contacteer ons

Gratis levering
€39 (BE) - €49 (NL)
Discrete omgang
met uw bestelling
14 dagen
retourneren
Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
Betaalmogelijkheden
Snelle levering door