Omwille van uitzonderlijke drukte door het Coronavirus, lopen leveringen mogelijk enige vertraging op. Alvast bedankt voor uw begrip.

Merken

Toon meer...

Geneesmiddelen voor gewrichten en spieren

Geneesmiddelen voor spieren en gewrichten

Spier- en gewrichtspijn is een veelvoorkomend fenomeen in onze hedendaagse samenleving. De oorzaak van deze pijn kan bijvoorbeeld een ontsteking zijn of gewrichtsslijtage. Ook aandoeningen zoals fibromyalgie en reuma (artrose) kunnen ernstige gewrichtspijn teweegbrengen.

Bij Optiphar vindt u een ruim aanbod aan medicatie om pijnlijke spieren en gewrichten te verlichten. Deze geneesmiddelen zijn verkrijgbaar in de vorm van ampullen, bruistabletten, zakjes, capsules, tabletten, crème, gel en spray. De bekendste medicatie voor pijnlijke gewrichten en spieren in onze webshop zijn Reflex Spray, Voltaren Gel, Arnigel, Nurofen Patch, Voltaren Patch en Glucosamine capsules.

Naast geneesmiddelen hebben we ook een ruim aanbod aan voedingssupplementen die voor verlichting zorgen bij spier- en gewrichtspijn. Bekijk ook zeker eens deze blog over pijnlijke gewrichten voor meer informatie en tips.
Optiphar, uw online apotheek

Voor advies of hulp, contacteer ons

Gratis levering
€39 (BE) - €49 (NL)
Discrete omgang
met uw bestelling
14 dagen
retourneren
Schrijf u hier in voor nieuws, kortingen en promoties:
Betaalmogelijkheden
Snelle levering door